I år stiller Brodd med 3 lag i Dana Cup og alle 3 lagene har fått en grei start på turneringen. Søndags kveld ble vi innlosjert i en gymsal, så samholdet blant lagene kan bli meget sterkt og innholdsrikt. Guttene har funne sine plasser, der de eldste fikk de "beste" plassene. Litt dårlig luft av og til, men det tåler guttene. Det er nok litt verre når liten Blåhval setter igang snorkingen sin på nattestid, har du ikke sovnet før blåhvalen sliter du nok med nattesøvnen selv.

På mandagen ble det utført 2 økter med fotball, der det tidligt på dagen ble utført økter for å bli vandt med underlaget. På kveldstid ble det spilt en liten internturnering på skolens grøntareale, der alle Brodds lag ble delt inn i flerne smålag. Guttene har forøvrig til nå oppført seg eksemplarisk, selvfølgelig med små enkelte unntak med rampestreker. Det må nok regnes med :)

Alle Brodd sine lag spilte 2 kamper på tirsdag, så her kommer en liten oppsummering:

Brodd G 16:

Ali Kilincs mannskap åpnet med ett kjedelig tap 4-3 mot Skjergård, en kamp de ledet 3-2 rundt 10 minutter før slutt og egentlig hadde god kontroll på. Fikk så ett straffespark imot seg og ett corner som resulterte i scoringer. Så ett kjedelig åpningstap for guttene. I kamp 2 reiste laget seg betraktelig og knuste Glassverket hele 4-0 (det kunne ha blitt langt mer). Det betyr at laget er på god vei til A-sluttspillet. Vinnes neste kamp mot Flekkefjord med 2 mål er laget puljevinnere. Merk at Flekkefjord slo Skjergård med hele 4-0 i sin kamp. Så noe enkel kamp blir det ikke kl. 15.30 onsdags ettermiddag.

Brodd G 15:

Fikk en trå start før kampene i det hele tatt var satt igang. 4 skader på guttene før første spark på ballen gjorde sitt for rokeringer på laget. I første kamp ble Madla 2 litt for sterke for guttene, selv om vi møter dette laget i serien så hadde guttene på Madla vokst betraktelig siden sist :) I den andre kampen skulle guttene møte ett lag fra Kosovo. Heldigvis har vi gutter som oppfører seg når de spiller fotball, hadde det ikke vært for det kunne denne kampen utartet seg veldig stygt. Laget fra Kosovo brukte alle mulige skitne knep for å vinne kampen mot oss. Tråkket guttene på føtene når dommeren så en annen vei, fløy i lav høyde og rullet 300 ganger når de selv fikk en liten kakk på foten. Og brukte slag mot våre gutter, utroligt at slike lag får være med i slike turneringer.
Etter kampen kom de også med trusler mot våre spillere og oppmenn. Når det er sagt spilte guttene en veldig solid kamp og hadde store nok muligheter til å ta seieren. Dessverre var vi ikke gode nok foran mål, slik at kampen endte 0-0. Det ser mørkt ut med tanke på A-sluttspillet. Da må nok guttene vinne neste kamp mot Nøtterøy med en god del mål.

Gutter 13

Disse guttene har imponert med godt spill og gode resultater. I første kamp endte det 0-0 mot Trauma, en kamp som egentlig kunne ha bikket begge veier. En veldig god start for guttene som til vanlig spiller 9er hjemme i Norge, så utifra forutsetningene en veldig god start. I andre kampen møtte de ett Tysk lag, her var våre gutter spillemessig mye bedre og burde ha vunnet kampen. Kom under med 1-0 og 2-1, men veldig sterkt av guttene å komme tilbake 2 ganger med scoringer av Mark og Noah. Ble også snytt for 2 klare straffespark. Møter HamKam i siste kamp, vinner de kampen mot Ham Kam er guttene klare for A-sluttspillet. Det blir tøft, men alt er mulig.

Kampene til Brodd finner du her - På class trykker du på "All" og i søkefeltet Brodd. Her oppdateres det noenlunde etter kampslutt.

Vi kommer tilbake med mer senere :)