Bildet: Brodd C med med avslutning av vårsesongen med EM på tv hjemme hos trener Victor Havik

Ettersom sommeren nå er over oss, vel ihvertfall på kalenderen. De fleste Brodd-lag har nå tatt seg en liten sommerferie selv om noen av lagene holder koken inn mot Dana Cup som holdes i slutten av Juli. Når det gjelder Kretsmesterskapet så er det ingen lag fra ungdomsavdelingen som kjemper om dette, men 2 av våre seniorlag som leder hver sin avdeling i 7er serien. Brodd C med Victor Havik i spissen og Brodd D med Thomas Norheim leder hver sin avdeling. Det blir spennende å se om det holder inn. Det kan altså bli spilt KM-finale på Midjord mellom Brodd C og Brodd D. Men fortsatt langt frem til den tid.

Her er forøvrig en liten oversikt over Senior og ungdomslagene sine prestasjoner så langt i serien.

Brodd A-lag
Flaggskipet har fått seg en voldsom oppsving etter forige oppsummering. På de siste 6 kampene har laget til Kristian Sørli 5 seirer og 1 uavgjort. Her må vi absolutt trekke frem seieren borte mot Vardeneset 4-0 som den klart kjekkeste kampen. Var godt å slå Vardeneset på deres egen hjemmebane. Vardeneset hadde forøvrig ingen målsjanser i den kampen. Se høydepunkter fra kampen mot Vardeneset her

Tabellposisjon: 8. plass. 6 poeng opp til sikker plass (4) og 8 poeng opp til 1. plass. Altså rimelig jevnt.Brodd C-lag
Vicor Haviks menn spiller sine kamper i 7er avdeling 2 og topper tabellen med 8 seirer og 1 tap. En meget solid vårsesong av denne gjengen som gradvis har klatret seg oppover tabellen hver år. Det vil bli veldig tøft for guttene å holde denne plasseringen ut høsten, men de kommer til å gi alt for å beholde denne plasseringen. Laget prøver så godt de kan å trene 2 ganger i uken. Så blir spennende å følge med videre.

Tabellposisjon: 1. plass, 3 poeng ned til nr. 2 Orre

Brodd D-lag
Thomas Norheim sitt mannskap har spilt 6 av 7 kamper denne vårsesongen og har vunnet alle 6. Noe som igrunnen ikke er så veldig overraskene. Laget består av tidligere A-lagsspillere og kompiser av denne gjengen. Bør ha gode sjanser til å spille om KM-gull etter sesongen.

Tabellposisjon: 1. plass, Vardeneset ligger på 2. plass 2 poeng bak med 1 kamp mer spilt.

Brodd G 50

Arild Idsøe sitt mannskap består av ein solid gjeng som tar ting meget alvorlig når det gjelder den sosiale biten. Knuste Madla 3-2 og har ellers noen knepne tap. En heller dårlig oppdatert tabell hvor lagene kanskje ikke spiller kampene, eller at laglederene ikke er opplært i hvordan man sender inn resultatene. Hos denne gjengen er det nok ikke resultatene som teller mest.

Tabellposisjon: Uvisst og heller ikke nødvendig å nevne

Brodd Damer A
Damelaget har spilt jevnt med de fleste lag og har hatt litt uflaks i de kampene som er tapt. Fikk seg en god opptur mot Tjensvoll 3-0 og ikke minst siste seriekamp før sommerferien når vi spilte uavgjort 1-1 borte på gress mot Riska/Hana. Riska/Hana sto forøvrig med 5 av 5 seirer før kampen mot Brodd. Derfor ekstra kjekt å ta poeng borte de suverene serielederene.

Tabellposisjon: 4. plass

Brodd Damer B og C
Vi har i år stilt med 2 damer 7er lag grunnet veldig mange spillere å velge mellom, det har vært litt vanskelig å organisere. Spesielt når det er mye sykdom og jobb som gjør at kampene prioriteres vekk. Ettersom flerne nå stikker i sommer grunnet studier og jobber andre plasser ser det ut som om vi må trekke det ene laget før høsten starter. Uansett ser det ut som om humøret alltid er på topp selv om det blir noen tap her og der.

Tabellposisjon: Snur vi tabellen ligger på 2. og 3. plass

Brodd Junior
Laget har hatt en slitsom vårsesong, med spillere som kommer og går. Laget har ennå til gode å starte med samme 11er i en kamp. Startet sesongen godt med noen seirer, men har gått litt trått før sommerferien. Står med 3 seirer, 3 uavgjort og 4 tap. Merk at de 4 tapene kun har vært med 1 mål. Så det spilles jevnt med alle lag, men mangler det lille ekstra foran mål som kan avgjøre kampene til vår fordel. Mister mest sannsynlig 4 spillere til studier i sommer, så laget vil få en tøff høst.

Tabellposisjon: 6. plass

Brodd G 16

Ali Kilinc sitt mannskap består for det meste av spillere i 15 årsalderen, men spiller kamper mot lag som for det meste består av 16 åringer. Har hatt noen kjipe nederlag, men har også spilt fantastisk fotball til tider. Ligger på en godkjent 4. plass, selv om ambisjonene nok ligger ett par plasser opp. Laget vil nok slite med å ta 1. plass, men har heng på Varhaug som ligger på 2. plass. Blir spennende å følge laget i Dana Cup.

Tabellposisjon: 4. plass

Brodd G 15
Sander Hauan sammen med Eivind Solvang har fått laget til å svinge i årets sesong. Laget ligger på delt 1. plass sammen med Riska 2 og Viking 2. Lagets siste kamp borte mot Riska på gress var det mye sving over når laget vant 4-2. Blir spennende å følge til høsten og i Dana Cup.

Tabellposisjon: Delt 1. plass med Riska 2 og Viking 2

Brodd G 14
Leidulf Skjørestad og Arild Nærland styrer skuta med jernhånd. Har 3 seirer og 5 tap, der tapene som regel har vært med liten margin. Håpet er å snu trenden til seirer i høstsesongen. Noe de fort kan klare.

Tabellposisjon: 5. plass

Brodd G 13
Gjengen til Sondre Thorsen har gjort en veldig solid vårsesong og ligger på en flott 2. plass poenget bak Våganes. Har fått til til å stemme slik Thorsen ønsker det. Har kun tapt mot Våganes, men står ellers med bare seirer.

Tabellposisjon: 2. plass, poenget bak Våganes

Brodd J 16
Patter Haukali sitt mannskap består for det meste av mye yngre spillere enn klassen de stiller i. Har fått det tøft i årets serie, men har karret seg til 2 sterke uavgjort resultater. Jentene vokser nok i sommerferien og vil nok slå hardere for seg i høst.

Tabellposisjon: 8. plass

Brodd J 13
Meldte seg på i siste liten og endte nok opp i en divisjon litt høyere enn ønsket. Ettersom laget er nyoppstartet er det vanskelig å spille mot lag som har spilt sammen fra før av. Vi håper at laget vil få seg en opptur til høsten.

Det var en liten oppsumering av Brodds senior og ungdomslag som har fullført sin vårsesong. Det blir spennende å følge lagene i høstsesongen.

Brodd G 13, G 15 og G 16 reiser til Dana Cup i slutten av Juli, vi skal prøve å oppdatere dere best mulig fra Danmark.

Forøvrig minner vi om 1. seriekamp etter sommerferien for A-laget er 2. august kl. 18.00. Noe som forøvrig blir første kamp på det nye kunstgressdekket.