Entusiastiske og glade barn fra Forus Transittmottak og Brodd i alderen 7-13 år storkoste seg på Midjord søndag 28.februar. Det gjorde de voksne også.

Det ble mye liv og glede på Midjord da Brodds gutter 2005-lag hadde invitert med seg flyktningbarn fra Forus Transittmottak til en aktivitetsdag på Storhaug. Lene Andrea Knutsen og sønnen August på laget har tidligere vært på mottaket med gaver, og sørget sammen med resten av foreldrene på laget for at alle fikk møte våre nye gjester - til fotballkamper og en flott familiedag.

Sandviks Forlag stilte med bøker barna på mottaket kunne ta med seg hjem, Rogaland Taxi kjørte barna gratis til og fra mottaket og ga en drikkeflaske til alle, mens Rios Premier stilte med medalje til alle barna. Brodd ga bort en ball sponset av Stavanger Sentrum til alle spillerne, og bager og t-skjorter fra TINE. Også NorEngros bidro til dagen - sammen med mange frivillige Brodd-foreldre som hadde laget kaker og kokt kaffe. Rett og slett samspill i beste Brodd-klasse! (Nivået over verdensklasse)
En spesiell takk til kullsjef Eirik Tjørhom som sammen med sine trenerkollegaer og foreldre på kullet sto for hele arrangementet.

Trenerne på Brodd G2005 laget fotballskole for barna, og delte inn lag som målte krefter mot hverandre. Ikke Brodd mot mottaksbarna, men Brodd og mottaksbarna mot lag med spillere fra Brodd og mottaksbarna. Inkludering og integrering i praksis, der altså.

 

Stolt over Brodd-familien som i dag sørget for en kjempedag for barn fra flyktningmottaket på Forus. Kaker, brus, kaffe, litt gaver, flott vær, men først og fremst forbrødring og vennskap - og mye fotball!

Posted by Øyvind Jacobsen on Sunday, February 28, 2016

 

Tidligere har vi arrangert fotballdag for voksne flyktninger.

Tusen takk til alle som stilte opp - både som frivillige og tilskuere. Takk til våre gjester fra Forus Transittmottak.

Slikt gjør vi gjerne igjen - og igjen! Både for voksne og små!  

HLitt bilder kan du se her: