Brodd fortsetter å eksportere trenere til toppklubber. Nå er Bjarte Lunde Aarsheim (40) hentet til Viking for å jobbe med noen av landets fremste talenter. Kristian Hoem Sørli (39) overtar som ny A-lagstrener med umiddelbar virkning.

Bjarte Lunde Aarsheim har vært i Brodd i ett år, og selv om vi resultatmessig hadde våre utfordringer i fjor, har "Batty" absolutt satt igjen et tydelig fotavtrykk på Midjord, blant annet ved å innføre en treningshverdag og en kultur som har vært mange steg opp fra tidligere år.

Derfor er det med tungt hjerte at vi lar ham gå til Viking nå - bare måneder før sesongstart, men dette er et scenario vi har hatt vært forberedt på når vi har hatt en så dyktig trener som Bjarte, selv om vi skulle ønsket det skjedde på et mer passende tidspunkt.

At en av Vikings beste spillere de siste 30 årene nå får ansvar for å utvikle regionens beste talenter til å bli tippeligaspillere, er vi sikre på er en berikelse for både Viking og vi her lokalt som er glade i den klubben.
Derfor var det lett å for Brodd å innfri Vikings- og Bjartes ønske om en hurtig overgang.

- Jeg setter stor pris på den velvilje Brodd har vist i forbindelse med dette. Det er veldig tungt for meg å forlate klubben, spesielt på et tidspunktet det nå skjer. Jeg har rukket å bli glad i både klubb og folkene i den, men samtidig var dette et så spennende tilbud at jeg ikke kunne si nei, sier Bjarte Lunde Aarsheim - som legger til at det ble enklere å forlate klubben med Kristian Hoem Sørli inn som ny trener.

- Dette har gått veldig fort. Det er få dager siden Viking kontaktet meg, at Brodd får på plass Kristian så fort, er meget, meget bra. Jeg tror Kristian er et veldig bra valg. Han kommer til å gjøre det bedre enn jeg klarte i fjor, sier Bjarte og gliser.

Hoem Sørli har hatt en omfattende spillerkarriere på toppnivå, og blant annet spilt for Viking, Rosenborg, Strømsgodset, Strindheim og Start på øverste nivå. Som trener har han tidligere hatt ansvaret for Stavanger IF i 2.divisjon, og de siste sesongene har han vært toppspillerutvikler i OBOS-ligaklubben Ranheim.

Den jobben forlot han i fjor for å komme nærmere sine to gutter som er bosatt her i Stavanger, og Hoem Sørli får svært gode skussmål på veien.

http://www.ranheimfotball.no/news/article/o9omm20yt38g1hf4edwa1xuyz/title/tusen-takk-til-kristian-sorli

- Jeg er glad for muligheten jeg har fått som hovedtrener i Brodd. Jeg skal jobbe hardt og bruke all min erfaring som spiller, spillerutvikler og trener til å hjelpe hver enkelt spiller til å utvikle seg videre, ta nye steg og nå nye nivå. Sammen skal vi skape gode resultater og flotte opplevelser., sier Hoem Sørli, som overtar med det aller første.