Juniorlaget vant Fair Play prisen i Stavanger Juniorcup. Les og om hvem som fikk hva når Brodd Junior og Brodd Damer hadde sine avslutningsfester for 2015 i denne artikkelen.

Brodd Junior deltok i Stavanger Vintercup arrangert av Buøy denne vinteren hvor 15 lag deltok. Juniorlaget tapte kvartfinalen mot Madla 5 som senere tok Bronse i samme cup. Juniorlaget ble stemt fra som vinnere av Fair Play prisen hvor laget fikk 3 av 5 stemmer, hvor også dommerene stemte. Vi er stolte av utmerkelsen og ser at det holdningskapende arbeidtet på Juniorlaget denne sesongen har gitt resultater, spesielt med tanke på 2014 sesongen. Så vi setter stor pris på utmerkelsen.

Brodd Junior hadde også avslutning nede på Pizza 28 hvor det ble delt ut forskjellige priser for sesongen 2015.

Assistkongen for 2015 ble Simon Richter med hele 8 målgivende pasninger, litt bak der noterte Preben og Stian seg for 5 hver. Toppscorertittelen stakk Preben Schjølberg Sivertsen av med når noterte seg for hele 9 mål, like i hælene kom Simon og Robin med 8 mål hver og Stian på 7 mål. Etter hver kamp delte vi også ut børspoeng til de spillerene som utmerket seg det lille ekstra. Her var det Sondre Thorsen som stakk av med seieren når han karret til seg hele 15 poeng, Simon fikk 12 poeng, i mens Preben og Liam hadde 9 hver.

Årets mest fremgangsrike spiller ble Jonatan Sharoni som virkelig har tatt steg denne sesongen og reddet flerne viktige poeng, en meget velfortjent pris. Innsatspokalen gikk til Preben Schjølberg Sivertsen som har lagt ned beinhard innsats på både trening og kamp og som regel alltid positive, ønsker også å gjøre det meste for å bli bedre.

Prisen som rager høyest er Spillerenes Spiller, en pris hvor spillerene selv stemmer frem vinneren. I år ble denne veldig jevn mellom to av spillerene. Når 23 stemmer var avgitt sto både Jonatan og Sondre Thorsen med 5 stemmer hver, det måtte dermed omstemming til. Etter ekstraomganger var det Sondre Thorsen som stakk av med seieren med 1 stemmes margin. Vi gratulerer kaptein Thorsen med prisen spillernes spiller.

Damelaget hadde sin avslutning på Buøy Klubbhus og fikk også utlevert sine velfortjente premier. Etter at tapas måltidet var innkassert, skulle damene hedres for deres innsats i 2015. Tone Søndeland stakk av med innsatspokalen, hun legger alltid ned topp innsats på trening og tok tak bakerst som keeper når vi ikke hadde noen andre å ta av, en meget fortjent pokal. Tone stakk også avgårde med prisen spillerens spiller med knappest mulig margin. Her var det 13 forskjellige spillere som fikk sin stemme.

Årets toppscorerpris ble delt mellom Tina Tangen og Therese Gabrielsen som scoret 5 mål hver. Børskongen var det ingen tvil om hvem som skulle vinne, her var det Rebecca Schleier som tok pokalen hjem. Rebecca var stabil gjennom hele sesongen og en av våre viktigste spillere. Årets unge spiller gikk til Karianne Undem. Innsatspokalen til Brodd 7er gikk til Bente Rønning, Marie Danielsen stakk av med toppscorertittelen her.

 

Årets hederspris gikk selvfølgelig til Elisabeth Karlsen som fikk med seg et tinnkrus og kalender for 2016 med bilder fra årets sesong og tidligere sesonger.