Eirik Tjørhom ble til stor applaus kåret til årets Brodd-navn 2015. Roy Vestly Larsen ble årets trener da Brodd og Selvaag Bolig inviterte til avslutningsfest for trenere, ledere og seniorspillere på Tou Scene.

I tillegg ble det delt ut pokaler og utmerkelser til klubbens seniorspillere. Tarjei Skoftedalen Fiskum fikk pokalen som årets toppscorer, og ble også kåret til årets spiller på A-laget 2015. Vel fortjent for Fiskum, som før jul flytter fra Stavanger etter nesten fire år i klubben.
Mikal Klungtvedt fikk innsatspokalen i sin første sesong for klubben. 

På jentesiden var det Tone Søndeland som vant innsatspokalen.

Selvaag Bolig, Brodds hovedsponsor, deler hver ut utmerkelse til "Årets trener" og "Årets Brodd-navn". Sistnevnte pris går til en person som har gjort en kjempejobb for eget lag, eget kull, eller aller helst for hele klubben. Sånn sett kunne det ikke blitt en bedre kandidat enn Eirik.

Eirik Tjørhom er kullsjef for 2005-kullet, han er trener og administrator. Eirik er også sportslig leder og nestleder i styret, og er kanskje den personen som er mest på Midjord - av alle klubbens mange hundre tillitsvalgte. Det var derfor ikke uventet stor applaus da Tjørhom ble utnevnt som vinner av kåringen.

Roy Vestly Larsen som årets trener var heller ikke direkte ufortjent. Faktisk så fortjent som det mulig er å få en slik pris. Ikke bare sørget han sammen med assistent Egil Svela for et kjempeløft for klubbens kvinner A-lag, men Roy har også trent klubbens junior herrer med godkjente resultater - i alle fall tatt i betraktning av at halvparten av laget besto av guttespillere. Roy har også tatt solid trenerutdanning, blant annet tok han kurs i selskap med profiler som Maurice Ross og Egil Østenstad i 2015 - og klarte seg bra.

Vi gratulerer alle med prisene!