Brodd Fotball vokser og vokser. i seriesesongen 2015 har vi meldt på 56 forskjellige lag som over påsken begynner seriespillet.

De klart fleste lagene finner vi i de yngre aldersgruppene. Her er aktiviteten formidabel om dagen. Kameratskap etableres, og forhåpentligvis kommer det mange gode Brodd-spillere opp til vårt eget A-lag og enda høyere nivå fra disse kullene.

Vi har dermed tilbud for jenter, gutter, damer og menn i alle aldre. Og flere lag er på vei til å bli meldt på i disse dager når vi ser at stadig nye medlemmer kommer til.

Først og fremst fantastisk gøy at så mange på Storhaug vil spille fotball - både blant jenter og gutter. I takt med boligutbyggingen i bydelen vokser også barnekullene, slik at også Brodd vokser. Det gir naturligvis mye glede, men også utfordringer. For med bare to kunstgressbaner og ingen nærliggende løkker, blir utfordringen enorm for å få avviklet alle kampene.

Kretsen legger opp til at seksåringene nå skal spille i helgene, men vi oppfordrer alle våre lag til å høre med motstandere om å avvikle også andre lags kamper i helgene. Hvis ikke, blir det vanskelig å få til både trening og kamper i sesongen for våre lag.

Til alle lagledere: Husk å melde inn endrede kamptidspunkter i fiks.fotball.no så fort som mulig er.

PS! Vi har ikke lag for junior jenter, men disse får tilbud på vårt kvinner A-lag. I tillegg har vi slått sammen med G15 og G16 til ett lag som spiller i G16-serien.

Lagene er fordelt slik:
Voksne: 6 lag
Ungdom: 8 lag
Barn: 42 lag