Casper Aalen Norseng (13) er tatt med på Gutter 14-kretslaget som har samling hos SK Nord søndag 12. april. Vi gratulerer så mye til Casper, og håper uttaket også er til inspirasjon for de mange andre gode 2001-modellene i Brodd. Flere har vært høyaktuelle for laget, men er ikke med i denne omgang.

Ja, og alle andre talentfulle spillere i klubben, for den saks skyld.

Rogaland Fotballkrets har fra og med i år forsøkt å ta ut kretslaget med like mange spillere født første halvår som andre halvår, slik at ikke de yngste spillerne som kanskje ikke er like store, skal falle utenfor. Casper er i så måte en av de yngste i den 32-spiller store troppen som kretslagstrener Tommy Bergersen har tatt ut.

Casper er tatt ut som spiss i troppen, men har vist at han også kan mestre andre posisjoner. Han er som mange vet sønn av Marianne Norseng som de fleste kjenner fra Brodd-kiosken og utallige fotballskoler og avslutninger. Casper har nærmest bodd på Midjord, og forhåpentligvis gjør dette uttaket sitt til at han bruker enda mer tid på banen. For skal man bli god, må man trene, trene, trene.

Vi ønsker lykke til for Casper - og håper vi har enda flere spillere med på neste samling.