Fredag klokken 1400 norsk tid spiller Brodds A-lag treningskamp mot Stord i Tyrkia. En meget interessant oppgave like før utfordringer i cup og serie. Brodd bytter ut seks mann fra laget som slo ut Madla fra cupen i forrige uke.

I går ble det klart at Åkra blir motstander i 2.kvalifiseringsrunde i NM hjemme på Midjord 8. april klokken 1900. Serien har imidlertid førsteprioritet for oss, og i så måte er det å møte seriefavoritten en god pekepinn på hvor vi står sportslig.

Nå er riktignok både Petter Midbøe Lunde, Adi Dukic, Thomas Våland og Sander Hauan hjemme i Stavanger, samtidig som at Muhammed Akar valgte å reise hjem fra leiren på dagen i går. I tillegg har vi litt småskader på spillere som gjør dem utilgjengelige. Vi håper likevel å by Stord på motstand, selv om vi i utgangspunktet bare har 14 spillere tilgjengelig.

Vårt lag i dag blir: Håkon Ohren (Schnapper også en omgang) - Nikolai Opsanger, Mikal Klungtvedt, Kim Rune Ovesen, Morten Melkevig - Henrik Langdalen, Jørgen Bakke, Emil Jesman Sunde, Petter Haukali - Tarjei Fiskum og Nicklas Olsen Hovland.

Følg kampen på vår Facebook-side: www.facebook.com/ilbrodd