Til helgen arrangeres Selvaag Bolig Brodd Vårcup for andre gang, til helgen er det G 14 som står for tur. Helgen 10.-12. april er det turnering for G 13 lagene. Her er det fortsatt ledige plasser, påmeldingsfrist er 15. mars. Under vil du finne info og kampoppsett for helgen.

Broddhuset:
Som sikkert flerne vet er nå Broddhuset revet og ute av drift, på samme plass Broddhuset står er det nå satt opp brakker hvor kiosken vil være i helgen.

Midjord Bydelshus:
Dessverre fikk vi ikke booket bydelshuset som vi gjorde i fjor og må derfor være utendørs, så fint at værmeldingen enn så lenge er med oss.

Garderober:
Vi har 3 garderober på Midjord, eller 6 garderober hvis du ser det på en annen måte.
Du går inn i den ene garderoben gjennom dusjen og inn til en annen garderobe uten dør / skillevegg. Hver garderobe er merket med tallet 1, 2, 3, 4, 5 og 6. 
Det vil i helgen bli merket med lagnavn på hvor deres lag skal være, hvis dere ønsker å benytte dere av garderober. Det kan være forskjell lørdag og søndag.
Dette for å unngå flerne lag i samme garderobe. Fint om vi prøver å holde garderobene noenlunde ryddig.

Kiosk:
Kiosken vil være innendørs i en av brakkene hvor Broddhuset tidligere sto. Her vil det bli salg av Pølser, brus, sjokolade, lapper, toast, kaffe osv.

Sekreteriat:
Vi vil ha en transportabel sekreteriat hvor det på utsiden vil henge info om regler og kampoppsett. Inne vil vi oppbevare isposer, vester og andre ting som kan være til hjelp.
Denne vil ikke være bemannet hele tiden, ettersom man er ute å følger med på kampene.

Parkering:
Det kan bli veldig mye bil i helgen, så vi oppfordrer å kjøre med mest mulig fulle biler. Det er parkeringsplasser ved Midjord Stadion. Nedenfor Midjord er det og 
parkeringsplasser ved Storhaughallen. Ved Varden kirke er det også mulighet for parkering. Litt lenger vekke har dere Godalen VGS.
Det er ikke soneparkering rundt Midjord, så her gjelder vanlige parkeringsregler.

Selve kampen:
Under selve kampen ber vi om at hjemmelag og bortelag stiller seg med benkene, og oppfordrer at foreldre og andre aktører på andre siden. Ved hovedbanen er det og mulighet for foreldre å stå oppe på haugen. 

Baller:
Vi stiller med kampballer til kampene

Gule kort:
Gule kort gir ikke utvisning i denne cupen. Får spilleren gult kort nummer 2 må han forlate banen og stå over neste kamp.

Speaker:
Vi kommer til å kjøre speakertjeneste i finalen. Derfor viktig med korrekt spillerliste. Denne kan selvfølgelig endres om det skulle oppstå andre nummere på drakter ol.

Resultatservice
Vi kommer til å oppdatere ilbrodd.no med resultater fra turneringen, slik at dere selv kan følge med på utviklingen.

Spillerlister
Vedlagt er mal på spillelister som dere kan skrive inn navn og nummer. Kan sendes tilbake på mail eller leveres på Midjord lørdag.

Kamptidspunkter puljespill:
Pulje 1 spiller sine kamper 2x20 min grunnet 3 kamper lørdag
Pulje 2 og 3 spiller sine kamper 2x25 min grunner 2 kamper lørdag

Kart
Vedlagt er og kart over midjord