En rekke tidligere A-lagsprofiler gjør nå klart for å kjempe om kretsmesterskapet i 7-er fotball i 2015 - og tar dermed konkurransen opp med vårt allerede eksisterende C-lag.

- Vi er med for å vinne. Da denne gjengen spilte for A-laget til Brodd rykket vi kjapt opp fra 5. divisjon til 3.divisjon. Vi er vant med å avslutte sesonger med pokaler, og akter å gjøre det igjen, sier Thomas Norheim, primus motor for laget.

Han må, en fin spillerkarriere til tross, finne seg i å leve i skyggen av langt mer profilerte Espen Sviland, når laget starter opp treningene. "Svilando" holder seg i form med løpeøkter sammen med A-laget, selv om det strengt tatt er unødvendig, hans ballbehandling tatt i betraktning.

Spillerstallen er fortsatt ikke helt komplett selv om "club captain" Tormod Skavland, Martin Nordbø, Ruben Hakin, Egil Eike og de to tidligere nevnte har signert for D-laget. Det er strenge opptakskrav til laget, men spillere som Thomas Jansson, Kristian Kvendseth og Stian Kristensen er i kikkerten til Norheim.

- Jansson tror jo fortsatt at han kan trene seg god nok til å spille for A-laget, men jeg tipper både han og kanskje også Trond Kindervåg blir "degradert" i løpet av året, sier Norheim - før han legger til at det strengt tatt vil være snakk om oppgradering.

D-laget trener klokken 2100 på tirsdager, mens C-laget trener mandager og onsdager kl 20.30. Treningstidene kan bli endret for D-laget underveis.