Han tok Midjord med storm som spiller i 2012 - og ble årets trener i Brodd i 2014. Nå utvider Tarjei Skoftedalen Fiskum (22) engasjementet i klubben - til store glede for alle barn og voksne i Storhaug øst.

Som kaptein og visekaptein for A-laget har Skoftedalen Fiskum vært en av nøkkelspillerne for Brodds A-lag de tre siste sesongene. Allerede har han passert 100 A-kamper om vi inkluderer treningskamper, NM, rogalandscup og seriekamper. 

En minst like god jobb, om ikke bedre, har Tarjei gjort som trener. Godt støttet av Bjarne Laursen og Roar Gabrielsen har Tarjei sørget for at Brodds Gutter 2001 framstår som en av klubbens aller mest spennende generasjoner på lenge. Både kollektivt, men spesielt individuelt har han utviklet spillerne - som også har fått en god treningskultur i kroppen.

Vi er derfor meget glade for å annonsere at dette arbeidet fortsetter Tarjei på også i 2015. I tillegg vil Tarjei også knyttes opp mot utvikling av andre spillere på gutte- og jentesiden gjennom tilbud i helger, ferier og lignende. Her kommer vi tilbake med mer informasjon med det aller første. Tarjei skal også følge opp spillere og trenere i barneavdelingen - og bistå Øyvind Jacobsen med noen administrative oppgaver. I tillegg skal han jobbe spesielt med å utvikle turneringsaktiviteten på Midjord.

- Å få lære av Bjarte Lunde Aarsheim som trener og Øyvind Jacobsen administrativt gleder jeg meg enormt til. Jeg har lyst å jobbe innenfor fotballen på fulltid med tid og stunder, og i så måte er dette en meget bra skole å gå, sier Skoftedalen Fiskum, som også fortsetter på A-laget, naturligvis.

Dette blir altså svært spennende. Tarjei har blitt en sentral del av Brodd de siste årene - og vil styrke sin tilstedeværelse på Midjord i 2015. Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss!