Marianne Norseng ble kåret til årets ildsjel, Tarjei Skoftedalen Fiskum ble årets trener, mens Elisabeth Vik ble årets lagleder. På A-laget tok Petter Olsen Haukali (20) en sjelden storeslem da Brodd-familien festet på Tou Scene lørdag.

Godt over 100 A-lagsspillere, trenere og ledere i barne- og ungdomsavdelingen og engasjerte foreldre deltok på festen som ble arrangert for andre strake året på Tou.

Festen ble innledet med prisutdeling av Selvaag Boligs hedersbevisninger til noen som har utmerket seg ekstra denne sesongen.

Årets trener ble Tarjei Skoftedalen Fiskum. 22-åringen har trent Brodds Gutter 2001 denne sesongen, og sørget for et godt treningsmiljø, skapt samhold og fått gode sportslige resultater. 

Årets lagleder ble Elisabeth Vik. Hun er oppkvinne for Brodd 2005 gutter Storhaug. Elisabeth er en fornøyelse å samarbeide med for klubbens ledelse. Hun er selvstendig, kjapp på avtrekkeren og går ikke av veien for ekstra innsats.

Årets ildsjel ble Marianne Norseng - og det til kveldens største applaus. Marianne har nemlig fortjent prisen de siste 15 årene - om ikke flere. Marianne stiller alltid opp. Enten det er rundt sønnen Caspers lag eller når barneavdelingen skal ha avslutning - eller når det skal lages frokost, lunsj, frokost og lunsj på fotballskolen. Eller på noen andre tiltak. Marianne stiller alltid opp. Uansett. For Mariannes hjerte er grønnere enn de fleste andres.

De tre overnevnte vant alle hvert sitt gavekort på kroner 2000,- fra Tango og Fish & Cow restauranter. Vi takker for støtten fra disse, og anbefaler alle våre medlemmer om å booke et bord med det første. Kanskje havner du like ved en prisvinner?

På A-laget var det 20 år gamle Petter Olsen Haukali som vant prisene. Han fikk både innsatspokal, toppscorerpokalen og ble kåret til Årets spiller av spillerne selv - med kraftig flertall. Petter, som også jobber på FFO og trener Jenter 13, har blitt en svært sentral figur i Brodd-miljøet, og forhåpentligvis får vi glede av ham i flere år. Petter var eneste spiller som spilte samtlige 22 seriekamper i år.

For øvrig vant også Tarjei Skoftedalen Fiskum prisen som beste spiller på spillerbørsen til www.ilbrodd.no

Vi takker alle som kom for en kjempekjekk fest, og håper vi blir enda flere neste år!