Betty, Leo, Liv, Storm, Mari og Abbi viser fram de nye draktene som vil vise igjen over hele byen de tre neste årene!
BSelvaag Bolig og IL Brodd Fotball har i dag inngått en treårig samarbeidsavtale som gjør Selvaag Bolig til generalsponsor for IL Brodd – med hovedvekt på barn og unge - i et av byens hurtigst voksende idrettslag. Avtalen har en totalramme av en størrelse som gjør samarbeidsavtalen til tidenes største for tradisjonsrike IL Brodd.

Selvaag Bolig har stått bak utbyggingen av Lervig Brygge de siste årene, og har planer om ytterligere forskjønnelse og utvidelse av området de kommende år. En rekke fotballspillere vil vokse opp i Lervig-området i Storhaug bydel.

- Boligene vi bygger skal være gode, men det er like viktig at bo- og oppvekstmiljøet er godt. Vi gleder oss derfor stort til dette samarbeidet. Brodd er svært viktig for lokalmiljøet på Storhaug, og vi ønsker å støtte arbeidet de gjør for barn og unge, sier Helene Olsen-Beck i Selvaag Bolig.

Helene Beck-Olsen fra Selvaag Bolig sammen med barn og unge på Brodds fotballfritidsordning.

Daglig leder i Brodd, Øyvind Jacobsen, sier avtalen vil bety enormt mye for klubben de neste årene.

 - Vi kan nå styrke barne- og ungdomsarbeidet vårt ytterligere. Storhaug bydel har opplevd kraftig vekst, noe som også har økt medlemsmassen vår – og gitt oss utfordringer. At Selvaag Bolig, som markant utbygger i bydelen, på denne måten viser engasjement for lokalsamfunnet og oppvekstvilkårene – og samtidig bidrar økonomisk til bydelens største frivillige barne- og ungdomsorganisasjon, er fantastisk, sier Jacobsen.

Selvaag Boligs logo vil framover finnes på alle draktene til Brodds lag i barne- og ungdomsfotballen. I tillegg vil selskapet også gi utmerkelser til ”Årets trener”, ”Årets ildsjel” og ”Årets talent” i klubben. Fakta Bygg er fortsatt klubbens sponsor for A-laget.

IL Brodd er kjent for sitt arbeid med integrering i byens mest internasjonale bydel, og har nå nærmere 700 aktive fotballspillere i alderen 5-60 år. Klubben, som feiret 100 som idrettslag i 2013, har spesielt hatt stor vekst på aktivitet på jentefotball de siste årene, og kan tilby lag i alle årsklasser for begge kjønn. Klubbens fotballfritidsordning er blant de største i Stavanger – og har tilbud samtlige dager.