Brodd G 16 klarte ett sterkt uavgjort 3-3 borte mot Vardeneset i en treningskamp forige søndag, en kraftig oppreisning etter det flaue tapet 7-2 borte mot Austrått noen dager før. Vi fikk ikke den beste starten i Tasta Idrettspark når vi allerede lå under 2-0 etter 15 minutters spill. Dette var noe vi diskuterte i garderoben før kamp, at moralen knekker sammen så fort vi får ett mål i mot. Denne gangen skulle vi vise en helt fantastisk lagmoral.

Like etter reduserer vi til 2-1 når Hansi finner veien til mål med en utsøkt plassering av ball utenfor 16 meteren. Det virker som om vi hadde fått stor selvtillit i laget og troen på at dette skulle gå veien. Selv om spillet var bra, fant vi ikke veien til utligning før pause. Så det skulle vi fikse i 2. omgang.

Men 2. omgang startet på værst tenkelig vis når vi får en i trynet nesten med en gang i 2. omgang. Så var det tilbake til det vi snakket om før kampen, å det var at vi ikke skulle henge med hodet hvis vi fikk mål imot, men heller jage videre å ha troen på det vi holdt på med ute på banen. Det skulle komme resultater av det, det kom seint, men det kom.

7 minutter før full tid får Mats ballen på sin høyre kant posisjon og drar seg inn til 16 meteren og avslutter i motsatt kryss, en fantastisk scoring av Mats. 3 minutter før slutt får vi frispark fra venstre 16 meter i en farlig posisjon. VBK-spillerene stiller seg helt nede med keeper, så da stiller vi opp Mustafa foran keeper. Hansi fyrer av en markkryper og ballen fyker mellom beina til Mustafa og keeper og til 3-3. Kampen ender 3-3, endelig en god opplevelse i Tasta Idrettspark.

Neste kamp er onsdag når vi møter Juniorlaget til Brodd kl. 19.30 på Midjord. 3x20 minutt.