Gutter 16 laget har gjort sine saker bra i sine to første treningskamper for sesongen. Treningskampene er i regi av Kvia-serien. I første kamp møtte laget Bogafjell borte tirsdag 4. februar. Vi møtte ingen stor motstander og hadde egentlig grei kontroll gjennom hele kampen. Dessverre slurver vi enormt på enkle passninger, samt at vi gjør veldig mange enkle feil. Selv med så mye slurv vinner vi kampen noenlunde enkelt 5-2. Scoringer av Hansi 2, Preben 2 og Sondre. Det ene målet av Hansi var en klassescoring der han utenfor 16 meteren drar av 1 mann og curler ballen i motsatt høyre kryss bak en utspilt Bogafjellkeeper.

I søndagens bortekamp mot Ganddal florerte det med forfall og vi lurte på om vi i det hele tatt om vi skulle stille, men vi fikk stablet ett lag på banen i højlende regnvær på Ganddal. Kampen ble en målfattig affære og heller ikke altfor mange sjanser noen av veiene.
Når det gjenstår 20 minutt av kampen får vi ett corner som vi får utnyttet i form av scoring, corneren fra Sondre M treffer Hans Olavs venstre bein som fyker i mål bak en utspilt keeper. Nå gjaldt det bare å sikre seg de 3 poengene. Men 2 minutter før slutt får en Ganddal-spiller stå helt alene på 7 meter og treffer meget godt på sin volley, men Sondre T bakerst hos Brodd redder mesterlig! Dermed tar vi en nye seier i Kvia-serien.

Selv om vi nå har vunnet 2 kamper har vi mye å jobbe med, så godt serien ikke starter i morgen.