Brodd - Staal Jørpeland 2-4. En jevnspilt kamp endte med seier til Staal torsdags kveld. Uflaks eller mangel på konsentrasjon i 1. omgang ødela for guttane fra Storhaug. Før det var spilt minuttet ledet Staal 1-0 på konsentrasjonssvikt, dessverre slikt som skjer i kamper. 10 minutter senere går Staal opp til 2-0 etter at vi har hatt en stor sjanse i forkant, kontrer de inn 2-0 ledelse. Det samme skjer også på 3-0 når vi misbruker en store sjanse, overtar de ballen og kontrer inn 3-0.

Til å være jevnspilt for Staal godt betalt for å være aggresive og flinke til å omstille seg etter at de vinner ballen. 7 minutter før pause blir Galan felt 25 meter fra målet. Brage Skjørestad leverer ett meget solid frispark, noe som gir redusering til 3-1. Noe som gir troen tilbake hos guttane. Dessverre skulle vi få ett mål til i trynet like før pause. Vi skapte også denne gangen en store sjanse i forkant av scoringen til Staal, så dette er noe vi bør jobbe med på trening.

I pausen ble det en overhaling av hvordan ting skal fungere, i tillegg ett stort ønske om å ikke gi opp. Vi viste prov av takter i 1. omgang, men ble straffet stort av ett aggresivt Staal-lag. Vi skulle utpå å vinne 2. omgang, i tillegg til å holde nullen bakover i banen.

I 2. omgang kjørte vi mye av banespillet, i tillegg til at vi skapte en del gode sjanser. Denne gangen var vi litt mer på bakover i banen, slik at vi unngikk baklengs. 15 minutter før slutt slår Galan ett perfekt slått corner på hodet til Ali Bayzid, en meget god avslutning på hodet av Ali. 4-2 og det var fortsatt håp!

Vi heiv på med folk fremover i banen, men er uheldige som ikke klarer å score flerne mål denne kampen. Vi hadde fortjent bedre, men vi må også være litt mer på i omstillingsfasen for å få med oss poeng mot de gode lagene.

Nå må vi spille 7er kamp mot Sif 2 før vi møter Sif 1 i uken etterpå.

KAMPFAKTA
Brodd - Staal Jørpeland 2-4 (1-4)
Mål: Brage Skjørestad og Ali Bayzid
Assist: Galan Haji
Gule kort: Benjamin Berg
Tilskuere: 12

Brodd: Jonas Høiby - Ali Rezai, Vetle Sliper, Truls Trondsen, Benjamin Berg - Casper Amundsen - Ola Sinnes, Brage Skjørestad, Galan Haji, Ali Bayzid - Jakub Jasko

Benyttende reserver: Aleksander, Mahammedek og Leo

Børs:
*** Vetle Sliper
**  Ali Bayzid
*   Aleksander