Brodd - Hinna 3-4. Det ble ett meget surt tap for G 16 laget når de torsdags kveld møtte Hinna på NSE banen. Hinna hadde før denne sesongen vunnet 3 kretsmesterskap på rad og var ett av Norges beste lag. Før denne sesongen mistet de en del spillere til Viking, imens noen ble igjen. Det var dermed en stor utfordring for guttene på Storhaug som sto på motsatt banehalvdel. Laget hadde før kampen mot oss en målforskjell på 39-4. Guttane fra Storhaug sto med kun 1 seier.

I stekende varme på Midjord ble kampen satt i gang av kampens dommer som kom noen minutter for sent grunnet parkeringskaos. Guttane hang godt med i starten og lot ikke Hinna komme til de store sjansene. Etter 13 minutters spill går Hinna oppskriftsmessig opp i ledelsen 1-0, uten at guttene virket påvirket av det. De fortsatte i samme kampplan i håp om at det skulle gi resultater.

Etter vannpausen midtveis i 1. omgang tok guttane fra Storhaug over kampbildet, Hinna hang etter, å vi skapte noen få sjanser. Guttane la ned en kjempeinnsats for hverandre, noe som skulle gi belønning i form av mål. Etter 34 minutters spill slår Ali Bayzid en perfekt slått corner rett på pannebrasken til Brage, som stanger den knallhardt i mål til fortjent utligning 1-1. Det skulle ikke stoppe der, for like før pause scorer vi på nok en dødball. Vi får ett frispark like inne på Hinnas banehalvdel som Vetle Sliper tar seg av (tror jeg) Han slår ballen inn i feltet, noe som gjør det vanskelig for keeper som må gi retur. I det returen gis blir blir Brage holdt igjen av nevnte keeper, Brage er sterkest i duellen og får tuppet ballen videre til Ali Bayzid som setter ballen i mål til 2-1 ledelse. Vi går til pause med ledelse.

Vi slår til fra start etter pause med en deilig 3-1 scoring signert flying Rezai og resten av laget. Ola Sinnes tar med seg ball fremover i banen og skaper en 2 mot 1 situasjon ute på sin høyre side. Han slår ballen ut til Mark Ndobo som forserer fremover i banen og får lagt flott inn i feltet, her kommer Ali Rezai i 100 fra motsatt kant og header ballen kontant i mål. Ein nydelig scoring!

Kunne vi virkelig stikke av med alle 3 poengene tenkte vi her. Det gjensto fortsatt 38 minutter av kampen, i tillegg visste vi hva Hinna sto for. Så det skulle bli en vanskelig for oss selv om vi nå ledet 3-1.

Vi malte på for scoring nummer 4, men de 3 sjansene vi skapte etter 3-1 målet ville rett og slett ikke i mål. Etter 51 minutters spill kokte det over for en av Hinnas spillere som tydelig var frustrert over hvor godt guttane fra Storhaug spilte. Uten noen som helst forvarsel sparker han Vebjørn Øen rett ned, Hinna spilleren får direkte rødt kort som fortjent, men vi ville heller hatt Vebjørn Øen værende på banen. Vi måtte gjøre om på laget og vi mistet litt av overtaket, det virket som om det tente Hinna det lille ekstra over å spille med 1 mann mindre. 6 minutter senere var reduseringen ett faktum.

Vi kjempet iherdig for å beholde ledelsen, dessverre var Hinna litt mer på tå nå. I tillegg ekstra giret over å slå kraftig tilbake over å ligge under 3-1 mot Brodd.  Etter spilleminutt 71 og 75 klarte Hinna dessverre å snu til deres fordel. Selv om vi lå med knukket rygg klarte vi å skape 2 store sjanser før kampens dommer blåste av kampen. Leo sto nok for den største når han kommer alene med keeper, dessverre stusser ballen litt feil å han får ett dårlig touch på ballen. Leo er som regel brennsikker alene med keeper, denne gangen måtte han dessverre gi tapt.

Hinna vinner kampen 4-3, men vi ser veldig mye positivt fra denne kampen som vi skal ta med oss videre. Følger kampplanen til punkt og prikke, jobber knallhardt sammen og lar dommeren få dømme uten at guttene bruker energi på dommeren. Så får vi håpe at kampen mot Mastra i Obos Cupen gir oss det skikkelige vendepunktet :)

KAMPFAKTA
Mål: Brage Skjørestad, Ali Bayzid og Ali Rezai
Assist: Ali Bayzid, Brage Skjørestad og Mark Ndobo
Dommer: Tillot mye, men likt begge veier
Tilskuere: 32 (mange som gjekk rundt og vaste)

Brodd: Jonas Høiby - Vetle Sliper, Truls Trondsen, Martin Paasche - Ola Sinnes, Brage Skjørestad, Vebjørn Øen, Benjamin Berg - Mark Ndobo, Ali Bayzid, Ali Rezai

Benyttende reserver: Jakub Jasko, Leo Veen, Simon Kaland, Jakob Solvoll og Ask Simensen

Børs: Alle hadde fortjent poeng på børsen etter denne kampen
*** Mark Ndobo
**   Jonas Høiby
*     Vebjørn Øen