SIF - Brodd 4-1. Gutter 16 har slitt litt i motbakke den siste tiden, selv om vi på papiret i utgangspunktet kan mønstre en god nok 11er til å slå de fleste i avdelingen. Dessverre for oss har det meste gått i mot oss etter brakseieren over VBK hvor vi virkelig viste hva vi kan bidra med på banen.

Mot SIF var håpet å slå kraftig tilbake, men vi skulle istedenfor få en til i fleisen. I starten av kampen virket til at vi hadde god kontroll på kampen og det var ikke ufortjent når vi tok ledelsen 1-0 etter 13 minutters spill når Ali Bayzid har med seg ballen inn i felten hvor han tilslutt slår ballen ut til Mark som enkelt sender Brodd i ledelsen 1-0. Da virket det som om alle skulle gå av seg selv, for lyset sluknet totalt for guttene som egentlig ikke fikk til noe etter 1-0 scoringen. For 5 minutter senere ledet SIF 2-1. Når kampen var over sto det 4-1 på resultattavlen. En frustrerende kamp hvor egentlig ingenting stemte.

Vi håpte å kunne slå tilbake mot Havørn på søndagen som var, men de kunne ikke stille lag den gang heller. Så vi tok bare 3 poeng og 3-0 seier istedenfor å bruke tid å energi på å finne nye dato til kampen.

KAMPFAKTA
SIF - Brodd 4-1 (2-1)
Mål: Mark Ndobo
Assist: Ali Bayzid
Tilskuere: 13

Børs:
***
**   Martin Paasche
*     Nils-Johann Dravik