Brodds Gutter 16 har etter kamper mot Tjensvoll, Hinna og Sandnes Ulf, kvalifisert seg til NFF Rogalands eliteserie for 16-åringer i 2017. Trener Ali Kilinc gleder seg, men innrømmer at han kunne tenkt seg noen spillere til før seriestart.

– Vi har levert mye positivt spillemessig i kvalifiseringskampene, men har merket at vi er litt få spillere på lag 1. Resultatmessig er vi ikke helt fornøyde. Vi har mange gode spillere, men det er høyt nivå i denne serien, så jeg kunne absolutt tenkt meg forsterkninger i en tynn tropp. De øvrige klubbene er aktive på å hente inn spillere fra andre klubber, mens vi bare har forholdt oss til den gjengen vi hele tiden har hatt. Nå viste Stian som har spilt mye på lag 2 at det også er mye bra i egen klubb, men vi sier ikke nei til ambisiøse spillere utenfra som vil være med oss framover. Det er bare å ta kontakt, sier Kilinc.

I 2016 var Brodd eneste 3.divisjonsklubb i Stavanger som slapp til to 2001-modeller i 3.divisjon. Fire spillere trente med A-laget, og alle fire spilte finalen mot Vardeneset i POL-turneringen for A-laget.

Laget vant klart mot Tjensvoll, rotet bort ledelse mot Sandnes Ulf til stortap, før Hinna kontret inn fire scoringer til seier i den siste kampen søndag. 

– Eliteserien vil bli utfordrende for oss, men vi har mange gode spillere med bra potensiale. At Brodd også lar tre-fire 2001-modeller hospitere på treningene til A-laget, er veldig gøy. Det er ingen klubb det er så kort vei til A-lagshospitering på et bra nivå som i Brodd, sier Kilinc.

I eliteserien vil laget møte klubber som Viking, Bryne, Sandnes Ulf, Staal Jørpeland, Frøyland, Bogafjell, Vidar, Stavanger IF blant annet. 

Vil du prøve deg i Brodd 2001? Ta kontakt på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 91804332

– Det blir tøft, men jeg tror det blir utviklende for våre gutter med så stor motstand. Vi skal jobbe hardt fram mot seriestart, sier Kilinc.