IL Brodd stiller med 2 lag i årets Dana Cup som arrangeres i Danmark. Gutter 14 og Gutter 15 er representanter for Brodd.

Gutter 14 åpnet med en meget sterk uavgjort mot Stryn 1-1 noe som var oppmot årsbeste for ett hardtkjempende Brodd-lag. Casper Aalen Norseng (12) var målscorer for Brodd.

15 årslaget åpnet mot Ørsta ett ukjent blad for Brodds del ihvertfall. Kampen var såvidt igang før det sto 1-0 til Ørsta etter allerede 2 minutter. Brodd kom tilbake når Mats tar en Van Basten og limer ballen i motsatt kryss på volley. Ikke altfor lenge etterpå er Mats frempå igjen og setter ballen kontant i mål, denne gangen bak vår egen keeper Max. Dermed leder Ørsta 2-1 til pause.

Vi gjorde om litt på laget i pausen, noe som gav resultater i 2 kjappe mål i starten av 2. omgang. Først når Hansi får lagt inn til Sander som presser motspiller såpass at han setter ballen i eget mål. Like etterpå kombinerer Hans Olav og Preben fint, når sistnevnte runder noen forsvarere og skyter hardt til høyre for keeper.

Vi kjemper oss videre og er nærmere 4-2 enn Ørsta er 3-3, selv om det så stygt ut helt på slutten av kampen. Men Max fikk avverget situasjonen. Dermed åpnet vi med seier 3-2.

Neste kamper for Brodds lag er følgende:
Brodd G 15 - Skedsmo kl. 09.30
Brodd G 14 - Ham Kam kl. 10.00

Høydepunkter fra G 15 kampen kan du se under her

Det sosiale står selvfølgelig i hovedfokus under Dana Cup og gutter 15 hadde mandags kveld utflukt på fotballgolf, lagets trener lovet brus til hver enkelt spiller som slo han. Heldigvis for han var det bare 2 av guttene som klarte å slå han.

Ellers er det svært varmt i Danmark også, noe guttene kjenner virkelig på kroppen. Noen tar oppfordringen med å drikke vann med en klype salt, imens de fleste får i seg nok veske. På klasserommene vi bor er det ikke aircondition og vinduene står på vidt gap hele døgnet. Alikevell er det urimelig varmt på rommene. Spesielt for kvelden for Gutter 14 er det ubehagelig varmt. For gutter 15 blir det svært ubehagelig kl. 05.00 om morningen når solen står rett inn i klasserommet. Så boforholdene er så som så.

Men vi ser lyst på det, det virker som om guttene trives.