Gutter 16 var onsdags kveld på langtur til Egersund hvor dem skulle spille 2 kamper på samme dag. Først gikk turen til Helleland, før turen så skulle videre til Eigerøya og Eiger.

Så turvante som vi var la vi ut på reise uten ekstra skift eller kart og kompass. Hele 9 spillere presset seg inn i 2 biler til trenerapparatet Rune Røisland og Roy Larsen. Vi satte nasen mot Helleland. Larsen som før avreise sjekket adresser fant ut at Helleland sin bane lå bak Ben`s kafè og nærmere bestemt Birkelandsveien 50. Når vi svingte av med Ben`s så hele plassen bak helt forlatt ut, men vi hadde virkelig troen på at andre lag kunne spille fotball på forlatte plasser. Vi kjørte på og endte tilslutt opp ved ett grønt område, nærmere bestemt en bondegård, vi var der nesten med andre ord. Så kunne en av spillerene på laget med supersyn se en fotballbane på andre siden av elven. Da var det bare til å sette gass og komme seg til Helleland skole og den nye kunstgressbanen deres.

I deilig fotballvær fylte nevnte Larsen opp 9 vannflasker med supervann, altså 1 tablett i hver flaske. Hva som var oppi er en yrkeshemmelighet. I 1. omgang var det fortsatt deilig fotballvær og Hellelandspillerene brukte tiden godt på å forklare hvorfor dommeren blåste frispark. Virkelig kjekt å se så hjelpsomme ungdom på landet. Når det gjelder kampen, så spiller vi så som så og scorer noen mål og slipper inn noen mål. Trym bakerst er nesten som en levende vegg, men måtte hente ut 4 baller av buret sitt.

I 2. omgang så kom det noen dråper dryppende og vi hadde alle sammen opplevd det flotte Stavangerværet som vi opplevde tirsdag 3. juni kl. 18.00 - 18.47 da det høljet ned, noe vi håpte å kunne unngå her på Helleland, men skulle vi være så heldige?????

Neida, det skulle selvfølgelig bøtte ned med katter fra himmelen og neimen kom det ikke noen hunder også. Og som om ikke det skulle være nok skulle det også hagle. Heldigvis var Roy Larsen smart og la alle spillerenes klær under ett bord for å holde alt tørt. Men var det tørt etter kampen? Neida, det rant en elv rett gjennom bordet og dermed var alt søkkvått. Og ekstra skift var det ingen som hadde med seg, vi hastet oss inn i bilene for å ikke bli mer bløte. I det vi hadde satt oss i bilene for å komme oss videre, klarnet det selvfølgelig opp og solen skinte så flott for oss. Tusen takk :)

Kampen ble forøvrig vunnet 5-4, en uhyre spennende kamp tross været. Liam scoret 3 av målene, Sondre og Mats hadde ett mål hver.

Vi satte så kursen for Eiger, tastet inn adressen Fjellveien 50 og satte avgårde. Vi nærmet oss med stormskritt denne adressen og når vi endelig var kommet frem til bestemmelsesstedet så var vi midt i ett boligstrøk. Tror vi holder oss på Storhaug i fremtiden. Vi søkte opp Eiger sin hjemmeside og fant nye adresse. Vi skulle altså til Uførfjellveien 50 og ikke Fjellveien 50. Vi kom nå frem der vi skulle uansett, akkurat tidsnok til å ikke varme opp på nytt. Kampen startet straks vi var på banen.

Det var igjen nydelig spillevær og varmt i været, men her fikk vi problemer med helt andre ting. Det virket som om knottene la egg på hodet til Rune, for jo lengre kampen var spilt jo mer knott svermet det rundt hodet til Rune. Det var også mye klapping under kampen Eiger - Brodd. Dette var ikke grunnet flott spill og mange mål, men helst for å minske på knotten. Noen prøvde tilogmed å bruke paraplyen til katapult, uten særlig hell. Kampen var heller aldri spennende selv om det var 2-1 til Brodd veldig lenge. Brodd vant kampen 7-1 og bykset dermed opp på en 2. plass på tabellen.

I 2. omgang var unge lovende Larsen ute på shoppingtur og handlet pizza til guttene som han hadde sneket inn i garderoben. Så når guttene entret garderoben var gleden stor når det vanket pizza og brus på dem, selv om dem fortsatt var gjennomvåte. De fortjente pizza etter denne turen.

Plasteret på såret for guttene var at det var en bilulykke på E39 slik at vi kom enda senere hjem enn planlagt.

Uansett en kjekk tur med kjekke gutter.

Helleland - Brodd 4-5
Mål: Liam 3, Sondre og Mats

Eiger 2 - Brodd 1-7
Mål: Liam 2, Vetle, Sindre, Kaleb, Mats og ett nydelig selvmål på hel volley fra 10 meter.