Viking II - Brodd 0-3. Brodds Gutter 13-lag gikk enkelt til topps i Camp Stavanger etter fem strake seirer i turneringen. I tillegg ble Brodd II tapende finalist i B-finalen.

Det var Viking 2 som var motstander for Brodd i finalen. Viking 2 leder 1.divisjon avdeling 2 for G13-lag, og skulle sånn sett være en bra utfordrer for et godt Brodd-lag. Det var imidlertid stor forskjell på lagene. Både i finalen (3-0 til Brodd), men også i puljespillet hvor samme lag ble slått 6-2.

Målene i finalen ble scoret av Emre Houen Askelund, Casper Aalen Norseng og Trym Schjølberg Sivertsen.

- Vi har gjort en veldig bra turnering. Som trener kan jeg ikke be om så mye mer enn dette, sier en strålende fornøyd kullsjef, Tarjei Skoftedalen Fiskum.

Troppen til vinnerlaget var: Clement Buch Hansen, Ludvig Buch Hansen, David Mæhle Singha, Marcus Laursen, Axel Nævdal Howart, Niklas Sæbø-Hodneland, Jens Mikkelsen, Heine Røise, Emre Houen Askelund, Casper Aalen Norseng, Stian Kristiansen, Benjamin Rønningen Amundsen, Kasper Ersland, Trym Schjølberg Sivertsen, 

Også Brodd 2 gjorde en god turnering. De slo Viking 3 med solid margin i gruppespillet, og tok seg til B-finalen ved å slå Mastra 4-3 i semifinalen. I finalen ble imidlertid Vardeneset for sterke.

 

Også Jenter 13 har deltatt i turneringen. Det ble fire tap, alle med ett mål i oppgjør som spillemessig var jevne. Beste kampen var mot Hinna. Den kampen endte 0-0. Hinna gikk senere hen og vant hele turneringen. 

G16-laget til Brodd åpnet turneringen glitrende med to seirer, men to ettmåltap for Madla 1 og Tasta ga til slutt tredjeplass i puljen for Roy Vestly Larsens spillere. I kampen om 5.plass i turneringen ble Madla 5 slått hele 7-0.