Brodds gutter 16 har fått en tøff start på sesongen, hvor laget befinner seg i en meget tøff 1. divisjon for 16 årslag. Brodd sitt lag består for det meste av bare 15 åringer. Så det sier seg selv at årets sesong blir tøff. På treningsfeltet derimot er som regel humøret alltid på topp, guttene gleder seg til Dana Cup som foregår i slutten av juli. Før det skal vi helgen delta på Camp Stavanger.

Vi deltar i år med 2 lag. Ett lag i 1. divisjon og ett 7er lag. 7er laget står så langt med 2 seirer, 1 uavgjort og 2 tap. Under følger resultater og noen få ord.

G 16, 1. div avd. 1

Brodd - Randaberg 1-5
Mål: Hans Olav Kyllingstad

Brodd er fullt på høyde med Randaberg i hele kampen, dessverre er vi for dårlige foran mål og Randaberg scorer på 5 av 6 målsjanser.

Brodd - Hundvåg 0-5

I denne kampen møtte vi tidligere Brodd-keeper Max Smorlarski, vi fikk ikke satt Max på de store prøvene utenom ett kanonskudd fra Hansi. Hundvåg vant fortjent.

Tasta - Brodd 5-1
Mål: Sander

Brodd - Vaulen 1-2
Mål: Sander

Mot Tasta holder vi sånn noenlunde følge, vi gjør noen enkle feil som straffes knallhardt. Lå under 2-0 før vi reduserte til 2-1 før pause. Etter pause får vi 2 i fleisen og lufta går ut av laget. Flott scoring av Sander som header ballen i mål etter frispark av Sondre T.

Madla 2 - Brodd 6-0

Her møter vi ett meget bra Madlalag som triller ball og har stor bevegelse. Dessverre har vi en voldsom motvind i 1. omgang og Madla leder 4-0 etter 16 minutt. 5-0 til pause, men vi kommer mye mer med i kampen i 2. omgang og er nære på noen scoringer. 
Men Madla vinner fortjent 6-0.

Lura - Brodd 1-9
Mål: Sander

Vidar - Brodd 2-2
Mål: Liam og Ådne

Brodd G 16 7er

Vigrestad - Brodd 7 - 2
Mål: Preben 2

Brodd - Dirdal 2 - 5
Mål: Sander 2

Havdur - Brodd 1 - 8
Mål: Mats 3, Preben 2, Mustafa 2 og Liam

Brodd - Sokndal 3 - 3
Mål: Mustafa, Preben og Mats

Vaulen - Brodd 1 - 5
Mål: Sebba, Vetle, Mustafa, Andreas og Trym

Brodd - Nærbø 3-4
Mål:

PS: På bildet ser du Sebastian Almo som måtte forlate banen ettersom han hadde skubbsår på kneet, det var ikke lovligt. Så han måtte tape kneet og ta på ett skikkelig plaster.