Nå kan du bli dommer. Rogaland Fotballkrets inviterer DEG til rekrutteringsdommerkurs. En av Brodds beste dommere, Atle Larsen, anbefaler dommergjerningen på det sterkeste.

RFK inviterer til rekrutteringsdommerkurs på følgende steder:

1. Rogaland Fotballkrets sine lokaler. Idrettenshus, Viking stadion, Jåttåvågen.(sørfylket)
Dag 1: Tirsdag 11/2
Dag 2: Torsdag 13/2
Dag 3: Tirsdag 18/2
Dag 4: Torsdag 27/3 (oppsummering)
Tidspunkt 1730 til 2100 (hver kveld) Ansvarlig: Tore K. Nybø

Påmelding til: (frist 01. februar)
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Brodd-dommer Atle Larsen forteller her om sine erfaringer.

- Jeg tok rekrutteringsdommerkurset i 2005. Jeg startet med å dømme gutter 13-14 kamper på midjord som 16 åring. Siden har jeg tatt jevnlige steg og tatt stegene oppover i divisjonene. Jeg starter nå min tredje sesong som assistentdommer i Adeccoligaen.

- Som dommer er man delaktig i det gode fotball og dommermiljøet her i Rogaland. Det er spennende å forsøke å takle de ulike utfordringene man får i løpet av en kamp. De siste årene har jeg fått være med på mange kjekke kamper med flotte rammer. Opprykkskampen mellom Stabæk – Bodø/Glimt i siste runde i 2013 er nok høydepunktet så langt. Håper at det er startet på noe videre.

Som ung dommer med rett innstilling har man forutsetninger å nå langt i fotballen. Samtidig vil det være gode ekstra lommepenger.
For «pensjonerte « fotballspillere vil fotballdømming være en fin måte å være en del av fotballmiljøet på. Samtidig holder man seg god fysisk form. Bildet er tatt fra junior elite finalen på Skaw cup i 2012.