Ali Kilinc (25) overtar ansvaret for Brodds rekruttlag i herrenes 5.divisjon i 2018. Han får en stor utfordring med sin unge spillertropp. Motstanden blir knallsterk for Kilincs lag som stort sett består av unge juniorspillere.

Storfavoritt i puljen blir nok Tasta. Geir Lundes gutter plukket mye poeng i fjor også, men misset direkte opprykk på grunn av et ultrasterkt Vidar 2, og sviktet så i kvalifiseringsspillet mot Voll fra 4.divisjon. Laget har likevel mye kvalitet - og er utvilsomt opprykkskandidat nummer én i årets 5.divisjon.

Kilincs gutter skal også møte Havørn, Havdur, Jarl og FC Show - og ikke minst, det blir lokaloppgjør på Midjord mot Storhaug FK, for å nevne noe.

Spillertroppen består av ambisiøse unggutter, de fleste født 2001. I tillegg vil spillere fra A-lagets reservebenk også delta på kamper. Det blir dermed en meget fin utviklingsarena for unge spillere. Ali Kilinc skal i tillegg til å lede Brodd 2 også være assistent for Antonio Martins Silva på A-laget, dermed har vi sørget for at veien opp til A-laget blir kort for spillere som viser seg fram på dette nivået.

Hele gruppen:

Brodd 2
Havdur
Havørn
Jarl
Mastra
Randaberg 2
FC Show
Storhaug
Tasta
Tjensvoll
Vardeneset 2

Første kamp er borte mot Randaberg 2 9. april, mens første hjemmekamp er lokaloppgjøret mot Storhaug mandag 16. april. Vi ønsker Ali og guttene lykke til.