To seirer på hjemmebane og uavgjort borte mot Varegg. Det gir en mer enn godkjent sesongstart for Antonio Silvas gutter.

Bare ett baklengsmål på 270 minutter har lagt mye av grunnlaget for poenghøstingen. Keeper Maceij Raniowski skal ha mye skryt, men laget har som helhet fungert veldig bra defensivt. Og: Vi står kampene ut. Både mot Førde og Viking 2 hjemme sto det uavgjort til pause, men i 2. omgang har Brodd vært glitrende, og sikret tomålseirer i begge kampene på NSE-banen.

Faktisk er det bare et misbrukt straffespark på overtid borte mot Varegg som hindrer at Brodd står med full pott etter de tre første kampene. Samtidig fortjente vi kanskje ikke seieren etter en spillemessig svak kamp.

Nå venter Sogndal 2 (borte), Fana (hjemme) og Vardeneset borte. Et travelt spilleprogram, men muligheter for å ta flere poeng. 

På skadefronten ser det også lysere ut. Preben Erland var endelig tilbake mot Viking 2 sist, mens Simen Albin Thøgersen trolig er klar igjen til innsats mot Sogndal 2. Bare Jefferson de Souza er på sidelinjen, og blir der trolig en god stund til, dessverre.

Sjekk tabell og fakta i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4 her.