Medlemmene i scoringsklubben er blant de viktigste støttespillerne for Brodd i 2018. Her er noen av medlemmenes tips for antall scoringer på årets 26 seriekamper. Husk at DU fortsatt kan melde deg på - gjerne før dagens kamp mot Førde!

Rune LarsenRune Larsen – sjef for FFO og Brodds klubbhus – tråkker kraftig til i sin prognose. «Kometen» tror på hele 77 scoringer for Brodd i år – i så fall en økning på hele 30 scoringer fra 2017 – og det i tillegg i en avdeling som de fleste eksperter vurderer som langt bedre enn fjorårets.

Heike Gröger på sin side, har enten tro på at Brodd har et monsterforsvar som ikke slipper inn noen som helst baklengs i år, eller så tror mor til Brodd-spiller Karl (født 2010) at Brodd rykker ned som det suser. Heike tror nemlig på bare 15 Brodd-scoringer på 26 kamper.

Trond Vagle, far til midtbanesjef Truls, tror Brodd legger seg på omtrent samme nivå som i fjor. 48 scoringer for de grønne tror jærbuen på i 2018.

Æresmedlem Jan G. Kristensen har ukuelig tro på Brodd. 59 scoringer tror sjefen i Brodds Eldre på i dette kalenderåret. Det vil i så fall koste ham totalt 1475,- fordelt på to betalinger på 737,50 for hans deltakelse i gullklubben. Det er penger Kristensen utvilsomt vil betale med glede til klubben i hans hjerte.

Brødrene Gunnar og Egil Edland er på sin side langt mer pessimistiske – men sjokkerende samstemte. Begge tror nemlig på 38 Brodd-scoringer i 2018 til tross for at de meldte seg inn med 34 dagers mellomrom. Det blir i så fall en regning fra Brodd på totalt kr 570,- for sølvmedlem Gunnar, mens gullmedlem Egil må betale totalt kroner 950,-.

Hvor mange mål tror DU Brodd-scorer i 2018? Skriv gjerne inn i kommentarfeltet under - eller enda bedre gi ditt tips i Scoringklubben: Husk at du ennå kan melde deg inn i scoringsklubben til Brodd. Det gjør du her!

Som medlem får du:
- gratis kaffe på alle Brodd-kamper
- En t-skjorte i en noe grell grønnfarge (hentes i kiosken)
- Muligheter til å vinne fine premier som trekkes ved ujevne mellomrom
- Støtte Brodds gode arbeid med fotball i Storhaug bydel

Her er noen andre tips på antall Brodd-scoringer:
Tom Bjarne «Tomba» Lunde: 38
Bjarne Laursen: 41
Harald Liane: 43
Eirik Tjørhom: 52
Kyrre Sandven: 52
Vigdis Haarberg: 55
Trond Kindervåg: 55
Erik Rosåsen: 63