Seks treningskamper er unnagjort for A-laget. Det har gitt tre seirer, en uavgjort og to tap. Nå gjenstår en test mot Sola før alvoret starter med NM-kvalifisering mot Klepp på NSE-banen Midjord 21. mars. Les mer om våre inntrykk hittil.

Årets spillergruppe er stort sett den samme som avsluttet sesongen i fjor. Kaptein Daniel Hadland har gitt seg, det samme har backen Erik Garpestad og stopper Steffen Aavitsland (klar for Lura). Keeper Deniss Korneiciks forlot oss til OBOS-ligaklubben Sandnes Ulf, mens Gramos Gashi som voktet buret i fjor høst også har gitt seg.

Inn har kommet Corey Alexander Ranck (Randaberg), Jose Alejandro Valecillos (Lura), Simen Albin Thøgersen (Lommedalen) og Jonas Lauvik (Buøy). I tillegg har Storhaug-gutten Marcus Laursen kommet tilbake fra Vidar og er en del av A-stallen sammen med de to andre 2001-modellene Christian Vaaland og Casper Aalen Norseng.

Bli med i scoringsklubben til Brodd!

Første treningskamp var borte mot Bryne i januar. Brodd ledet til pause etter scoring av Truls Vagle, men etter pause var jærbuene sterkere og vant 4-1. Vi hang likevel bra med spillemessig, og tok med oss en fin opplevelse fra kampen på Rosseland-banen.

Vi fulgte opp med kamper mot 4.divisjonslagene Hinna og Lyngdal på tre dager. Det ble to seirer, men 3-2 og 2-0 var ikke imponerende resultatmessig. 

Deretter ventet kamp mot Viking 2 hjemme på Midjord. Der lå vi under 0-2 etter 3 minutter, men kjempet oss inn i kampen igjen. På stillingen 2-3 i 2.omgang misbrukte vi et straffespark, og måtte se Storhaug-gutten Jens Husebø punktere kampen med et hodestøt like før slutt, slik at Viking-rekruttene vant 4-2.

Mot Vidar i 2.divisjon kom vi også dårlig i gang. Gjestene ledet både 0-2 og 2-4, men en forrykende 2.omgang ga sluttresultatet 4-4. Den omgangen er noe av det bedre vi har sett av et Brodd-lag mot kvalifisert motstand.

Mot Sandnes Ulf møtte vi et rent juniorlag. Det ble aldri spennende. Brodd dominerte stort, og vant til slutt 5-1. Det burde og kunne vært mye mer.

Oppsummert er det mye spennende offensivt i spillet vårt. Vi skaper mye sjanser, men har samtidig utfordringer med at motstanderne også får gode tilbud i løpet av kampene. Mye av dette skapes av oss selv, så her må det gjøres en del arbeid før seriespillet starter.