Vi håper på mye Brodd-jubel i 2018-sesongen, og håper du gjør det samme. Vi håper faktisk at du er villig til å betale noen småkroner for lykkefølelsen det er når Jeffy, Casper, Petter, Preben, Sindre, Emil eller andre spillere setter ballen i motstandernes mål. Her er hvordan du kan gjøre Brodd-spillerne enda mer målfarlige - og samtidig vinne premier.

For kr 25,- pr Brodd-scoring i NM og serie får du t-skjorte, gratis kaffe, muligheter for å vinne premier underveis i sesongen, og navnet ditt på en plakett i Broddhuset gjennom hele sesongen. 

For kr 15,- pr Brodd-scoring i NM og serie får du t-skjorte, gratis kaffe og og muligheter for å vinne premier underveis i sesongen.

Brodd scoret 47 mål i 2017, og med en enda tøffere pulje i 2018, skal det godt gjøres å gjenta den bedriften. Det vil gi deg som gullmedlem en utgift på kr 1175,- som faktureres deg delt opp i to fakturaer. For deg som sølvmedlem blir kostnaden 705,- kroner, altså 352,50 pr halvår. Det har vi råd til, har vi ikke?

Fyll ut dette skjemaet for å bli medlem i Brodds scoringsklubb 2018.

Og les gjerne mer informasjon her!

 Trykk her om du bare ønsker ordinært medlemsskap med forutsigbar pris i Brodd Fotball(kr 500,-)

Bildet: Jefferson de Souza har ambisjoner om å score mye i år. Er du villig til å betale 25 eller 15 kroner for hver gang han lykkes? Klart du er!

Vedlegg:
Last ned denne filen (scoringsklubben2018Brodd.pdf)Scoringsklubben 2018[Scoringsklubben 2018]773 kB