Noen spillere ut. Noen inn. Sånn er det omtrent hver sommer for Brodds A-lag. 2017 er ikke noe unntak. Klikk deg inn for å se hvilke gutter som skal kjempe for å beholde plassen i Norsk Tipping-ligaen.

På keeperplassen fikk vi inn Gramos Gashi som erstatter for Deniss Korneiciks som ble hentet til hardtsatsende Bryne på slutten av våren. En veldig viktig signering, all den tid vi ikke har god rekruttering i eldre ungdomslag på keepersiden. Gramos har med seg Anton Kristian Bugge (17) som reservekeeper. Også assistenttrener Christoffer Midbøe Lunde har spillerlisens for Brodd om det skulle være behov.

USA-studentene Julian Veen Uldal, Ferdinand Solberg og Emil Jesman Sunde er reist "Over there" etter gode vikariater på Midjord. Inn har Marco Scheffler kommet fra Staal Jørpeland, og allerede vist at han er glimrende tilvekst med sin innstilling, vinnervilje og sine ferdigheter. Det er fortsatt usikkert om kaptein Petter Midbøe Lunde fortsetter i høst, all den tid han tygger på tilbud fra Bryne han også. 

I midtbaneleddet har vi fått tilbake Sindre Haarberg. Trønderen som var god for oss sommeren 2016, hadde comeback med både scoring og bra spill mot Bryne 2, og blir en viktig ressurs i høst. Gutama Haji forlot Brodd for moderklubben Tasta tidligere i år.

På topp har vi mistet Lars Erik Dahl til divisjonskollega Madla og Ceu Lian Khar til Sunde. Lars Erik fikk beskjedent med spilletid i Brodd-drakten, og valgte å søke nye utfordringer hos de blå sentralisert i en noe mindre urban del av byen. Her har vi ikke fått inn erstattere, men Emil Hansen, Preben Erland (skadet) og Casper Aalen Norseng er innstilt på å løse utfordringene som venter.

Tropp i høst pr 09.08.2017:


Keepere: Gramos Gashi, Christoffer Midbøe Lunde, Anton Kristian Bugge

Forsvar: Erik Garpestad, Adonis Brahimi, Petter Midbøe Lunde, Steffen Aavitsland, Krister Landa, Eden Zormah, Marco Scheffler, Per Kristian Stangeland Nilsen

Midtbane:
Daniel Hadland, Fabian Calderon, Jefferson de Souza, Finn Christian Skimmeland Aasheim, Petter Olsen Haukali, Ahmado Ahmed, Fredrik Førre, Jørgen Bakke, Adi Dukic, Sindre Haarberg

Angrep:
Preben Erland, Emil Hansen, Casper Aalen Norseng.

Her er link til tabellen. De fire nederste rykker ned.