Torsdag 6 .oktober møtes Brodd og Ålgård på Midjord til toppkamp - som også er nedrykkskamp. Årsaken er omleggingen av det norske seriesystemet neste år.  Begge lag bør vinne, og du bør komme for å heie på.

Det er 14 lag i vår 3.divisjon i år. Bare fire, kanskje fem lag, får fortsette i divisjonen etter sesongslutt. 12 3.divisjonspuljer skal bli til seks, og fra før blir også 2.divisjon halvvert, slik at de dårligste lagene der også blir med i neste års 3.divisjon.

Brodd har vært 3.divisjons beste lag siden en seier mot nettopp Ålgård på bortebane i juni, snudde en svært dårlig trend for våre gutter. På de 13 kampene som er spilt siden da har vi plukket hele 31 poeng, altså bare avgitt åtte poeng. (Tap for Vard 2 og Åkra - samt uavgjort mot Randaberg).

Likevel er vi fortsatt tre poeng bak motstander Ålgård, det er med andre ord en skikkelig klassisk sekspoengskamp på torsdag. Vinner Ålgård, er de seks poeng foran oss før de to siste kampene, mens vi går forbi Ålgård på bedre målforskjell om vi vinner kampen.

Verre ved tap er at både FK Haugesund 2 og Bryne 2 da går forbi oss, slik at vi vil ligge som nummer seks før de to siste rundene. Da kan det fort vise seg at vi rykker ned til tross for to seirer i verste fall.

Det blir spennende. Fryktelig spennende. Vi håper du kommer.

Her er link til tabellen.