Brodd - Frøyland 1-2. For første gang på syv år er Brodd ikke med når 2. kvalifiseringsrunde til NM settes opp om kort tid. Frøyland ble nemlig for sterke på Midjord.

Vi visste Frøyland var gode, og foran kampen avfeide trenere og spillere i Brodd-garderoben at det hadde sneket seg inn et følelse av at kampen mot Frøyland skulle gå av seg selv etter gode treningskamper.

Da kampen startet var "gå" en passende beskrivelse av våre gutter. Svært få av Brodds 11 ble sett i full spurt før pause, i stedet var tempoet labert, løsningene med ball unødvendig vanskelige - og Frøyland fikk en lett jobb med å presse oss høyt på banen, vinne baller og skape sjanser. At det sto 0-2 til pause var helt fortjent.

Etter pause kom Brodd naturligvis mer med i kampen ettersom at Frøyland la seg tilbake og ville forsvare ledelsen. Flere gode sjanser til redusering ble misbrukt av våre gutter, og først etter 87 minutter kom redusering av Dursa. Utlikningen kom aldri, og dermed ble det en fortjent exit mot Frøyland.

Enkelte spillere bør gå i seg selv etter kampen. Laget som helhet vil nok gjøre det, for det trengs helt andre takter og fandenivolskhet når seriespillet starter 11. april. Dette var ikke godt nok, rett og slett. Vi kan så mye bedre.

Nå retter vi