Fire nye signeringer er i troppen når Brodd tar imot Frøyland til 1.runde NM-kvalifisering på Midjord onsdag. Vi er spente på om årets Brodd-utgave klarer å holde i hevd våre gode tradisjoner i kvalifiseringen til norgesmesterskapet.

Faktisk er vi bare en exit på straffesparkkonkurranse borte mot Staal Jørpeland i 2012 fra å ha seks strake deltakelser i 1.runde NM. Det er det ingen andre norske 3.dvisjonslag som har klart. Det betyr at vi har vunnet 11 av 12 kvalifiseringskamper, og går nå løst på kamp 13 og forhåpentligvis 14 - og vår sjette deltakelse blant landets 128 beste klubber.

Frøyland er første hinder onsdag klokken 1800, og det blir en meget tøff utfordring. Laget ble nummer 2 i 3.divisjon avdeling 5 i fjor, mens Brodd altså ble nummer 11 i 3 divisjon avdeling 6. Fra det Brodd-laget er solide spillere som Tarjei Fiskum (Pors), Esben Ertzeid (lagt opp) og Morten Melkevig (Hundvåg) forlatt oss. I tillegg har trener Bjarte Lunde Aarsheim blitt hentet som trener i Viking.

Inn har de to keeperne Christian Grindvold (Breivik) og Deniss Korneiciks (Herd) kommet, samt 1995-modellene Daniel Hadland (Vaulen) og Jefferson De Souza (tidligere Lindall fra Sola). Abdullah Kilinc er tilbake fra lån hos Øvre Steinar, mens spissen Lars Thomas Hummervoll (Sola) også har signert overgangspapirene, men er foreløpig noen uker unna kampform. Vi håper også at 2000-modellen Ole S. Johnsen og 2001-modellen Marcus Laursen klarer å karre til seg en plass i kamptroppen til oppgjøret.

Bli kjent med troppen og draktnummer her:

Kristian Hoem Sørli er ny trener, og som i fjor har treningskampene vært gode for oss.Seirer mot 3.divisjonslagene Lura, Madla og Eiger, uavgjort mot 2.divisjonslaget Sola, og tap for Vidar (2 divisjon) er fasit hittil. Spesielt kampen mot Sola nå sist (1-1), var positiv.

 

 
Foran Frøyland-kampen i NM

Onsdag klokken 1800 spiller A-laget NM-kvalik mot råsterke Frøyland på Midjord. Vi har snakket med guttene før kampen. Og: Vi håper DU kommer for å støtte oss på vei til vår sjette 1.runde NM-kamp på 7 år.http://ilbrodd.no/index.php/alaget/296-fersking-kvartett-klare-for-toff-nm-utfordring.html

Posted by IL Brodd on Monday, March 7, 2016

Vi håper du kommer til Midjord onsdag - og støtter guttene.