21 serierunder spilt. Fem igjen. Brodd er ett eneste poeng foran Vard Haugesund II på nedrykksplassen til 4. divisjon. Nå trenger A-laget poeng. Mange poeng. Men motstanden blir tøft.

To strake seirer uten baklengsmål mot Vaulen (1-0 borte) og Åkra (3-0 hjemme) har sørget for å holde liv i håpet om fortsatt spill i 3.divisjon for Brodds A-lag. En ok vårsesong med 18 poeng ble etterfulgt av en fryktelig høstsesong hvor vi fram til de to siste kampene bare hadde plukket ett enslig poeng.

Det har gitt følgende tabell med fem kamper igjen å spille for alle lag. De tre nederste rykker ned til 4.divisjon. Gjenstående motstandere i parantes:

8. Randaberg          28 poeng (Vaulen b, Åkra h, Viking 2 b, Stord h, Madla b )
9. Staal Jørpeland   28 poeng (Os b, Vaulen h, Åkra b, Viking 2 h, Stord b)
10. Madla               27 poeng (Kopervik h, Vard 2 b, Brodd h, Vardeneset b, Randaberg h)
11. Brodd              25 poeng (Viking 2 b, Stord h, Madla b, Riska h, Kopervik b)
12. Vard II              24 poeng (Stord b, Madla h, Riska b, Kopervik h, FKH 2 b)
13. Vaulen             17 poeng (Randaberg h, Staal b, Os h, Haugesund h, Åkra b)
14. Kopervik           12 poeng

Fullstendig tabell her!

- Det er vanskelig å ikke se på tabellen nå, det sier seg selv. Samtidig tar vi en kamp om gangen. Jeg tror tre seirer på de fem siste holder, men det sier seg selv det blir vanskelig når vi møter de to topplagene, og tre andre gode lag. Samtidig har vi vist framgang den siste tiden, så jeg tror vi kan slå hvem som helst, sier trener Bjarte Lunde Aarsheim.

Første mulige poengfangst er borte mot Viking 2 mandag 28.september kl 1730 på treningsbanen til Viking i Jåttåvågen. Viking 2 kjemper for øvrig om opprykk til 2.divisjon  med sine 14 poeng mer enn Brodd hittil.