Brodd - Vaulen 0-1 og Åkra - Brodd 2-1. A-laget hadde muligheten til å henge på i opprykkskampen, men tapte både mot Vaulen og Åkra på nedre halvdel av tabellen i jevne kamper.

I begge kampene skapte vi sørgelig lite framover. Vaulen ble første laget i 2015 som scoret første mål og vant mot Brodd, mens Åkra klarte å hente inn årets syvende Brodd-ledelse til seier i løpet av tre minutter i 2.omgang.

Spillemessig ligger vi fint i strukturen, men vi har manglet den nødvendige kvalitet i motstandernes 16-meter i det siste. At Tarjei Skoftedalen Fiskum og Nicklas Olsen Hovland har en omgang hver totalt i løpet av de to siste kampene spiller nok inn. Ingen av de to var med mot Åkra - slik at Petter Olsen Haukali ble eneste målscorer i de to kampene med en suser på Karmøy.

Vi har en ikke altfor stor tropp om dagen, og har hatt en del småskader og fravær som har gjort kvalitet på trening og kamp dårligere enn i vår. Sammen skal vi forhåpentligvis snu dette - og komme tilbake i stimen og humøret vi hadde tidligere i år. For nå venter de to oppprykksfavorittene Viking 2 og Stord i de neste kampene.

Etter åtte kamper har vi 12 poeng - og ligger på en syvendeplass, men det er kort avstand nedover på tabellen. Det kan du selv se her.