Nesten nøyaktig etter at måtte forlate banen mot Viking i NM i fjor, er Ali Kilinc (22) tilbake i Brodd-troppen mot FK Haugesund på Midjord lørdag 18. april. Den kampen er begynnelsen på en drømmeuke på Midjord.

Lørdag 18.04 kl 1400 mot FK Haugesund 2 i serien
Onsdag 22.04 kl 1800 mot Bryne i 1. runde NM
Lørdag 25.04 kl 1300 mot Vardeneset i serien - og besøk av TV 2 med Davy Wathne og flere.

Ali Kilinc kunne ikke fått en bedre periode å komme tilbake til.

- Helt klar er jeg ikke ennå. Det er fortsatt noen kilo som må av, men jeg kjenner ikke noe til kneproblemene som har holdt meg ute etter operasjonen. Forhåpentligvis er jeg i toppform om én måned, sier Ali Kilinc før returen.

Bjarte Lunde Aarsheim tror ikke midtbanespilleren som tidligere har vært aktuell for Strømsgodset og Mjøndalen, kommer til å spille en sentral rolle den kommende uken.

- Han har ferdigheter ingen andre i laget har, men er et stykke unna hva treningsgrunnlag gjelder. Vi får se om han blir involvert på banen, men han hadde ikke vært i troppen om det var uaktuelt med innhopp, sier Lunde Aarsheim.

Mens mange på Storhaug allerede snakker om cupkampen mot Bryne onsdag, og ikke minst rivaloppgjøret mot VBK påfølgende lørdag, har "Batty" fullt fokus på FK Haugesund.

- Det blir en veldig vanskelig kamp. De kommer med spillere som har spilt tippeligakamper, og der er ikke våre gutter. I tillegg har de en meget god gjeng ungdommer der. Dette blir en tøff nøtt for oss, sier Lunde Aarsheim.

Hele troppen til lørdagens kamp mot FKH II ser du her.

Thomas Våland, Kim Rune Ovesen, Håkon Ohren er blant spillerne som har meldt forfall til oppgjøret.