I kveld klokken 1900 - etter fire måneder med knallhard trening, skal Brodd endelig spille sin første betydningsfulle hjemmekamp for året. Trener Bjarte Lunde Aarsheim og støtteapparatet hans gleder seg.

- Vi har trent godt. Det var mye å ta tak i hva treningsgrunnlag gjelder, men jeg synes vi har kommet opp et akseptabelt kapasitetsnivå nå. Spillerne har jobbet veldig godt, sier Bjarte Lunde Aarsheim, som innrømmer at han er spent foran den offisielle Midjord-debuten. Litt fordi han ikke kjenner særlig godt til kveldens motstander, og litt fordi han er usikker på hvordan laget vil respondere etter Tyrkia-oppholdet som ble avsluttet med stortap mot et svekket Stord-lag (6-1).

Lunde Aarsheim er godt kjent med Brodds gode cupstatistikk, og vil gjerne ivareta denne. Brodd har kvalifisert seg for 1. runde i NM i både 2010, 2011, 2013 og 2014. En sterk prestasjon som ingen andre 3.divisjonslag kan vise maken til. Kveldens motstander Åkra ble slått ut i 2013 - da med 4-1 på Midjord.

Mye har skjedd med begge lag siden den gang. Åkra regnes av de med peiling på divisjonen som en soleklar kandidat til øvre halvdel av tabellen. Laget har en rekke klassespillere i alle ledd. 

På siste trening i går jobbet assistent og keepertrener Christoffer Midbøe Lunde med dødballer. Midbøe Lunde mener laget fortsatt har noe å gå på der.

- Vi har øvd inn noen varianter, men det viktigste er at vi skrur opp sultnivå et hakk og to innenfor 16-meteren. Det skal gjøre vondt for motstander når vi jager mål, sier Midbøe Lunde.

De to har fått med seg Sigrun Låg Kleiv i støtteapparatet som medisinsk ansvarlig. Sigrun kommer fra Sandnes Ulf hvor hun har vært med A-laget i eliteserien i årevis. Med hus i Figgjogata er det kort vei ned til Midjord for Kleiv.

- Det er litt småskader i gruppen, men vi har rimelig kontroll. Brødrene Kilinc begynner å nærme seg kampklare, og det er noe belastningsskader her og der, men det ser bra ut, sier Kleiv, som har blitt godt tatt mot i gruppen.

Her er tropp og startoppstilling til kveldens kamp. Vi håper DU kommer og støtter guttene fra klokken 1900. Kiosken er åpen!

http://www.fotball.no/fotballdata/Kampfakta/?matchId=6305481 (PS! Troppen til Åkra vil bli oppdatert senere)