Brodd - Vidar II 7-1. Vi klarte det! På kortest mulig tid er Brodd tilbake i lokalfotballens indrefilét igjen. En runde før slutt er det ingen som kan hente igjen vårt forsprang. Opprykket ble sikret med flotte rammer på Midjord.

Nærmere 400 mennesker, store og små, hadde omkranset Midjord for å støtte Brodd i kampen om å returnere til 3.divisjon etter det forsmedelige nedrykket i jubileumssesongen 2013. Motstander Vidar II hadde slått oss i vårsesongen, men på Midjord feide et motivert Brodd-lag all tvil om opprykk til side ganske tidlig i kampen.

Henrik Langdalen og Henning Vikesdal Petersen scoret to ganger hver før pause, flere av målene av det lekre slaget, og dermed kunne speaker allerede til pause annonsere opprykksfest på Martinique.

Etter pause ordnet også innbytter Lars Erik Dahl en scoringsdobbel - og da Thomas Jansson - i sin kamp nummer 100 i grønt avsluttet til seier 7-1 med et fint skudd, kunne festen starte.

Først på Midjord med store og små - og senere altså på Martinique hvor mange Brodd-venner tok turen for å støtte våre gutter. Det er ingen tvil om at spillerne setter umåtelig pris på en slik støtte fra klubben sin. Gøy!

Nå gjenstår bortekamp mot Havørn førstkommende lørdag klokken 1300, og ikke minst arbeidet med å få på plass spillerstall og øvrig støtteapparat til vår comebacksesong. Med nytt kunstgressdekke og klubbhus på vei, bør alt ligge til rette for mye moro i 2015 på Midjord hva A-laget gjelder.

Ellers må vi trekke fram trenerduoen Esben Ertzeid og Rune Larsen som har gjort en god jobb med å få oss opp igjen. Det er p.t ingen andre nedrykkslag fra i fjor som ligger an til å rykke opp igjen. Det er sterkt - også med tanke på at vi mistet en del spillere fra fjorårsesongen.

Noen forsvinner nok også etter sesongslutt i år, men vi håper å presentere et sultent Brodd-lag til seriestart 2015.

PS! Både Tarjei Skoftedalen Fiskum, Muhammed Akar og Roy Larsen ble hedret for å ha passert 100 A-kamper (Roy 150) i tillegg til Thomas Jansson. Kjekke karer som vi håper får enda flere kamper i beltet de neste årene.

Kampfakta her: