Brodds A-lag tar sommerpause øverst på tabellen - to poeng foran nærmeste utfordrer Hinna etter 11 kamper med ni seirer, én uavgjort og ett tap. Det ligger an til en dramatisk høstsesong.

Hinna ser ut til å bli hovedrival til den ene opprykksplassen fra 4.divisjon avdeling 2. Laget fra søndre bydel har imponert kraftig i det siste, og der Brodd har avgjort kamper med ett mål, gjerne på slutten av oppgjørene - har rødtrøyene nærmest talt cruiset gjennom kampene i det siste - sett bort fra overtidsseiren mot Brodds overmenn i Vidar 2.

Kampen mot Hinna blir for øvrig første kamp i høst. På bortebane. Det er ingen tvil om at den kampen vil skape mye interesse i lokalfotballen. Før den tid har forhåpentligvis en noe tynn og skadeplaget spillertropp blitt forsterket. Det jobbes med å se på nye spillere - og da kanskje spesielt offensivt i banen, selv om en tynn stall også trenger forsterkninger i de andre leddene.

Petter Olsen Haukali, som for øvrig tidligere har spilt i Hinna, er vår toppscorer. Midtbanespilleren som spilte i hele 2013 uten nettkjenning, har notert seg for syv seriemål. Det er veldig godkjent for en midtbanespiller.