Lura - Brodd 1-1. Brodds A-lag fikk en drømmeåpning med scoring etter 15 sekund, men klarte aldri å ta fram finspillet med en svært redusert mannskap. Derfor er ett poeng borte mot en av opprykksfavorittene å betrakte som godkjent.

Allerede etter 15 sekund satte Esben Ertzeid inn ledermålet, og med det steg sjansene for serieseier nummer to betraktelig. At Trond Kindervåg allerede noen minutter senere måtte forlate banen med en ryggskade, sørget imidlertid for rokkeringer i et allerede tynt lag. Ali Kilinc, Truls Thomsen, Henok Daniel, Henning Petersen, Solomon Hantal og Thomas Norheim manglet i tillegg til langtidsskadde Abdullah Kilinc og Nicklas Olsen Hovland.

Målscorer Esben Ertzeid måtte ned i forsvar - og det tok mye av drivkraften bort fra Brodds midtbane, mye fordi også Thomas Våland spilte med store smerter i en plaget rygg. Når det er sagt, unggutten Robin Hagland Guttormsen som kom inn, gjorde sine saker meget bra.

Han var likevel ikke yngst. 1999-modellen Hans Olav Kyllingstad startet oppgjøret, og gjorde en god innsats de 60 minuttene han fikk.

Lura fikk seg en utlikning på et noe billig idømt straffespark før pause, og andreomgangen ble ingen festforestilling. Ingen av lagene våget å ofre særlig offensivt, og det var langt mellom målsjansene. De få som kom var dog til Brodd, og svenske Andreas Kron var veldig nære å score vinnermålet på et godt Kim-Rune Ovesen-innlegg, men avslutningen gikk over det tomme målet.

Alt i alt er vi småfornøyde med ett poeng, selv om vi nå må jobbe hardt på den medisinske biten for å få på banen et robust lag til møtet med Viking i NM på Midjord 24. april.

Brodds lag: Chris Schnake - Adi Dukic, Trond Kindervåg, Tarjei S. Fiskum, Kim Rune Ovesen - Petter O. Haukali, Esben Ertzeid, Thomas Våland - Hans Olav Kyllingstad, Andreas Kron, Thomas Jansson.
Benyttede innbyttere: Robin Hagland Guttormsen, Stian Nielsen, Roy Vestly Larsen, Joakim Miøen.