Sola - Brodd 3-1. Juniorlaget sto med 3 av 3 seirer før bortekampen mot sterke Sola sto for tur. Dessverre var det gavmildheten til Broddguttene som gjorde at seiersrekken sprakk. Lite eller ingenting stemte for guttene denne kvelden. Vi spilte veldig trangt og følte nok selv at vi måtte gjøre ting på egenhånd for at vi skulle få de målene vi ønsket.

Etter 10 minutters spill er det vi som spiller en Sola spiller gjennom alene med Mikael Landa i Broddmålet, han kunne ikke gjøre mye for å stoppe det forsøket. 5 minutter senere slo vi tilbake på ett corner fra Adam som treffer pannebrasken til Darwesh, en meget solid avslutning til 1-1. Like før pause roter vi i oppspillsfasen og gir nok en gang bort ballen slik at de kommer mer eller mindre alene med keeper. Dermed sto det 2-1 til pause for Sola.

Egentlig ingen god kamp av noen av lagene, men Sola var mer effektive denne helgen. Så i det 70 minutt gir vi bort ballen på nytt, slik de igjen kommer alene med keeper. Dermed 3-1. Noe som også blir sluttresultatet denne onsdags kvelden. Denne gangen var det ikke enkelt spillere som kollapset, men mer det kollektive som ikke fungerte. Så vi håper det snur når vi møter Hundvåg på onsdag.

KAMPFAKTA
Sola - Brodd 3-1 (2-1)
Mål. Darwesh Jawhar
Assist: Adam Oumar
Gule kort: Liam Nævdal Howart
Dommer: God kontroll
Tilskuere: Kjekt med mange Brodd-supportere :)

Brodd: Mikael Landa - Thomas Eike (Sondre Thorsen fra 40 min), Liam Nævdal Howarth, Marcus Laursen, Mats Beneventi (Thomas Eike fra 60 min) - Darwesh Jawhar (Adam Oumar fra 75), Rene Ramstad (Emre Askelund fra 60), Trym Schjølberg Sivertsen, Farzad Navaie (Simon Jacobsen fra 60), Casper Aalen Norseng og Adam Oumar (Jihad Kher fra 60)

Børs:
*** Mikael Landa
**  Mats Beneventi
*   Casper Aalen Norseng