Tasta - Brodd 1-5. Etter arbeidsuhellet mot Vaulen forige onsdag har det vært noe preget stemning på treningsfeltet søndag og mandag. Det var derfor stor spenning på hvordan laget ville respondere i kampen mot Tasta. Ettersom kaptein Thorsen og Liam meldte forfall til onsdagens kamp var det duket for en helt ny stopperduo i Mads og Daniel. For å si det slik, de klarte seg med bravur. Solid forsvarsarbeid sammen med backene Thomas og Ask.

Etter allerede 2 minutters spill tar vi ledelsen 1-0 når Adam er sikker med keeper etter at Blazej hadde dratt seg forbi 2 mann før han serverer Adam en leken ball. Ettersom vi tok ledelsen såpass tidlig i kampen kom tankene med en gang til Vaulen kampen hvor vi tok en tidlig ledelse, men måtte tilslutt gi tapt 2-1. I kampen mot Tasta var det andre boller. Vi var mer på hugget enn Tasta og var nok giret på å få en god opplevelse. Taktikken var like enkel som genial. Det var ut å spille enkel fotball, være kompiser på banen og støtte hverandre når det var tungt. I tillegg til å ha det kjekt på banen. Det virket som om guttene storkoste seg utpå der. 

Etter 20 minutters spill måtte Robin gi seg med noe som antydet en begynnelse på strekk slik at Rene kom inn på Brodds venstre kant samtidig som Simon spilte sammen med Preben sentralt i banen. I kampen mot Tasta utfylte Simon og Preben hverandre meget bra og en sterk bidragsyter til lagseieren. Er flinke til å finne rom i tillegg til å fordele gode baller.

Når dommer Enok Aspelund sitt lommeur viste 28 minutters spill vinner Darwesh ballen på Tastas banehalvdel, han finner Blazej ned med dødlinjen og drar seg forbi en mann før han curler ballen i lengste hjøret. En meget lekker scoring av Blazej. 5 minutter senere ville Blazej gjengjelde assisten fra Darwesh med å frispille Darwesh som setter ballen i mål bak en sjanseløs Tasta keeper. 3-0 ledelsen står seg til pause.

Ingen endringer i pausen, men Tasta får en tidlig redusering når en Tasta spiller plukker opp ett tilbakespill til keeper. Det jevner seg litt mer ut i 2. omgang hvor Tasta kommer med mer i kampen, uten at vi stresser for det. Det var uansett en god følelse når Simon slår en fin stikker til Martin som får med seg ballen alene med keeper og er iskald når han legger ballen nede til venstre for keeper etter at det er spilt 67 minutter.

10 minutter senere får Simon masse rom å boltre seg i og når ingen støter så smeller han av en prosjektil mot Tasta sitt mål, keeperen har ingen sjanse når ballen limer seg opp i det venstre krysset. Kampen ender 5-1 i favør Brodd og hjalp nok mye på selvtilliten til guttene. Som nå står med 3 av 4 seirer.

Neste kamp er det Sola som står på motsatt side neste onsdag.

K A M P F A K T A
4. serierunde
Tasta - Brodd 1-5 (0-3)
Mål: Adam, Blazej, Darwesh, Martin og Simon
Assist: Blazej 2, Darwesh og Simon
Gule kort: Ingen
Dommer: Enok Aspelund

Brodd: Jonatan Sharoni - Thomas Eike, Mads Bjelland (Adam Oumar fra 85), Daniel Nårstad, Ask Holm Lahn - Darwesh Jawhar (Vetle Sevild fra 65), Robin Hagland (Rene Ramstad fra 20), Preben Schjølberg Sivertsen, Blazej Pachulski (Darwesh Javwhar fra 75 ) - Simon Richter og Adam Oumar (Martin Sørbø fra 57)

Brodd:
*** Daniel Nårstad
**  Ask Holm Lahn
*   Simon Richter