Hinna - Brodd 1-3. Juniorlaget hadde i utgangspunktet ikke noe å spille for utenom æren, noe som egentlig skulle være godt nok for å avslutte ein god sesong. Laget hadde før kampen mot Hinna allerede sikret seg en 3. plass på tabellen.

I kampen mot Hinna startet vi med Casper (13) og Trym (14), når Robin (18) måtte av med brudd i albuen etter bare 10 minutters spill hadde vi et meget ungt juniorlag på banen (Forøvrig var det nøyaktig samme bane Stian Nielsen fikk skulderen ut av ledd) Så laget etter 10 minutters spill så slik ut med tanke på alder:

Jonatan Sharoni (18) - Mustafa Sarikurt (17), Liam Nævdal Howarth (16), Sondre Thorsen (16), Ask Holm Lahn (16) - Denis Ranjan (18), Trym Schjølberg Sivertsen (14), Preben Schjølberg Sivertsen (16) Simon Richter (18) - Ole Steinkopf Johnsen (15) og Casper Aalen Norseng (13)

Med andre ord ser fremtiden for Juniorlaget lys ut om de selv er villige til å ofre litt for laget.

Når det gjelder kampen startet det tungt for Juniorlaget når Hinna misbruker 2 store sjanser og virket litt paralyserte, men laget kom til hektene og det var jevnt de første 20 minuttene. De avslutningene vi kom med gikk ikke på mål. Robin måtte som tidligere nevnt av banen med brudd i albuen, Rune kjørte Robin til legevakten nokså umiddelbart. De siste 25 minuttene var det Brodd som trillet ball og skapte store sjanser, spesielt vår venstre side med Ask og Simon var nokså livlige i 1. omgang.

Selv om vi var noen hakk bedre enn Hinna i 1. omgang var det største problemet å treffe mål, tror vi hadde 10 skudd mot målet, men når vi ikke treffer målet så scorer vi heller ikke. Så i pausen gjorde vi om litt på posisjonene og satte Simon frem på topp og Ole ute på venstre siden. I tillegg til at vi måtte bli mer bevisste på å la ballen gå på 2-3 touch. Det skulle gi resultater umiddelbart.

Helt i starten av 2. omgang bryter Denis en pasning midt på banen, han leverer ballen raskt fra seg og vi får tl noen kjappe kombinasjoner hvor Preben leverer fra seg ballen til sin bror Trym som flott trer ballen gjennom forsvaret til en Simon som har løpt seg fri og setter ballen enkelt nede til høyre for keeper. Bare 5 minutter etterpå får Trym ballen på ca. 25 meter av en akkurat nå ukjent Broddspiller, Trym legger ballen til rette og lader kanonen og fyrer av ett knallhardt skudd som limer seg opp i keeperens høyre vinkel. Grunnen til at spilleren som gav ballen til Trym er ukjent er nokså enkel, vi ble så paralyserte av skuddet til Trym at vi glemte resten av det som skjedde. Ein flott scoring av 14 åringen. 

Etter rundt 60 minutters spill er det Casper som får levert ballen videre ut til Denis som setter fart mot Hinnas venstre back, han stoler på farten sin og runder backen før han flott finner Simon foran mål som demper ballen før han setter den i mål til 3-0 ledelse for Brodd. Dens får velfortjent applaus fra de 3 tilreisende kompisene fra Oslo som leverte god stemning på sidelinjen under kampen. 

Casper var også veldig nære scoring når han på utspekulert vis prøver seg på en langdistanselobb over Hinnas keeper fra 25 meter, dessverre går ballen i tverrleggeren og returen dabber over Liam som ble med fremover i det angrepet.

10 minutter før slutt får Hinna ett billig straffe når en Hinna spiller går enkelt i bakken, dommer Harald Ulseth dømmer straffe som ble satt i mål til en 3-1 redusering. Fint når Hinna spilleren skryter på seg sin flotte filming til benken etterpå. Forøvrig ble nok Hinna snytt for straffe 8 minutter tidligere. Uansett tar vi seieren 3-1 mot Hinna og avslutter dermed sesongen på flott vis.

Nå står Buøy Vintercup for tur i november, en turnering som mer eller mindre blir en koseturnering å regne med.
Ser ut til at vi får Klepp, VBK og Hundvåg i puljen vår.

Hinna 2 - Brodd 1-3 (0-0)
Mål: Simon 2 og Trym
Assist: Trym, Mustafa og Denis
Gule kort: Ingen
Dommer: Harald Ulseth (klarte seg godt i midtsirkelen, var også utforbi iblant, men oser rutine)

Brodd: Jonatan Sharoni - Mustafa Sarikurt (Sebastian Almo fra 63), Sondre Thorsen, Liam Nævdal Howarth, Ask Holm Lahn - Denis Ranjan, Preben Schjølberg Sivertsen, Trym Schjølberg Sivertsen (Vetle Sevild fra 63), Simon Richter - Robin Hagland (Ole Steinkopf Johnsen fra 10, Casper Aalen Norseng fra 80) og Casper Aalen Norseng (Henrik Kindingstad fra 63)

Børs:
*** Simon Richter
**  Trym Schjølberg Sivertsen
*   Liam Nævdal Howarth