Brodd - Madla 1-3. Etter en god vårsesong hvor vi har spilt flerne gode kamper, men ikke hatt flaksen på vår side har nå den tunge høsten ankommet Midjord og Juniorlaget. 5 spillere har gitt seg grunnet motivasjon, helse og studier. Dermed står vi noe ribbet igjen når det gjelder spillere. Det går utover kvaliteten på trening ettersom vi er mindre spillere og mindre konkurranse om plassene.

Gleden var derfor stor at vi spilte jevn med Madla som leder vår avdeling. I vårsesongen tapte vi 8-4 mot det samme Madlalaget som fortsatt har alle sine spillere disponible etter sommerpausen. Vi hang veldig godt med defensivt selv om nok Madla var hakket hvassere enn oss. De gikk opp i ledelsen 1-0 etter at de fikk et frispark som nok aldri skulle vært frispark, dermed en tung scoring å svelge for guttene. Men moralen var fortsatt på topp og de fortsatte å jobbe for hverandre.

I pausen ble vi enige om å fortsette å male på for utligning, dessverre fikk vi en i nebbet rett etter at dommeren satte igang 2. omgangen. Vi hang ikke med hodet av den grunn og prøvde å spille fotball. Vi måtte bytte en del ganger grunnet kondisjon og skadeproblemer, men holdt forsatt kvaliteten oppe selv vi nå har blitt et enda yngre lag.

Vi fikk vår redusering 4 minutter før slutt når Andreas ekspederte et straffespark sikkert i mål etter at Stian ble felt inne i 16 meteren. Vi ble derfor meget ivrige etter å score vårt andre mål for kvelden slik at vår keeper endte opp på midtstreken. Det endte opp med at en Madla spiller fikk tid og rom til å sende avgårde et langskudd som gikk i mål til en 3-1 ledelse for Madla.

Sitat fra Madla-benken: "Det målet vårt var mye flottere enn Brodd sitt mål" 
Skal vel ikke så mye til når vårt mål kom på straffe? Så vi gratulerer med målet.

Vi har og spilt en kamp mot Hinna 2 (1) hvor vi tapte hele 6-1. Det var bare synd at Hinna stilte med feil lag til denne kampen og kom med hele 10 spillere fra sitt 1er lag. Noe som kanskje betyr at vi får 3 poeng i denne kampen. Oppturen her var at Casper Aalen Norseng ble en av Brodds yngste spillere som har scoret på Brodds juniorlag i en alder av 13 år. 

K A M P F A K T A
Brodd - Madla 1-3 (0-1)
Mål: Andreas Ellingsen
Gule kort: Robin Hagland, Sander Chrisstenssen og Liam Nævdal Howarth
Dommer: Har nok hatt bedre dager på jobb

Brodd: Jonatan Sharoni - Thomas Eike, Ask Holm Lahn, Liam Nævdal Howarth, Mustafa Sarikurt - Mats Beneventi, Birk Holm Lahn, Robin Hagland, Preben Schjølberg Sivertsen, Sander Chrisstenssen - Stian Nielsen

Benyttende reserver: Henrik Kindingstad, Andreas Ellingsen, Kaleb Ghebreiesus og Ole Steinkopf Johnsen

Børs:
*** Jonatan Sharoni
**  Andreas Ellingsen
*   Ask Holm Lahn