Forus & Gausel - Brodd 2-0. Juniorlaget skulle virkelig få brynt seg søndags kveld mot et lag som hadde vunnet sine første kamper med store siffer, Brodd ønsket ikke å bli ett nytt slaktoffer på Knudamyrå.

I 1. omgang virket Brodd påskrudd og skrubbsultne til å vise at de ikke skal være noe kasteball i årets serie. Samtlige 11 som startet kampen ga 100 % og jobbet knallhardt sammen for å skape de sjansene som skulle til å for å vinne kveldens kamp. Bakover på banen var laget bunnsolid anført av en innbitt kaptein i Sondre Thorsen som i år har tatt enda ett steg på fotballbanen.

Vi klarte å skape 4 store sjanser i 1. omgang med Stian Nielsen og Daniel Lindanger, men effektiviteten er ikke den største på Juniorlaget enda. Like før pause får Forus den scoringen som slår litt av luften ut av guttene, 1-0 står seg også til pause.

Det å få en i trynet like før pause gjorde noe med guttene, selv om det ikke var grunn til å henge med hodet. Så får laget seg en psykisk knekk når vi får en slik scoring imot. 

2. omgang får vi det ikke til å stemme og lar Forus komme inn i kampen og når dem får en tidlig scoring i 2. omgang blir det ikke enkelt. Til syvende og sist vinner Forus kampen fortjent og stikker dermed ifra på tabellen. Brodd får nå en liten pause frem til 3. juni.

Forus & Gausel 2 - Brodd 2-0 (1-0)
Mål: Ingen
Gule kort : Sondre Thorsen og Liam Nævdal Howarth
Dommer: Pipeblåser tilstede på Knudamyrå

Brodd: Jonatan Sharoni - Thomas Monslaup (Henrik Kindingstad fra 73), Sondre Thorsen, Liam Nævdal Howarth, Mustafa Sarikurt (Thomas Kuhn Eike fra 73) - Sondre Monslaup (Sander Christenssen fra 60), Daniel Lindanger (Andreas Ellingsen fra 60), Simon Richter, Robin Hagland, Stian Nielsen (Daniel Lindanger fra 73) og Preben Schjølberg Sivertsen

Børs:
*** Sondre Thorsen
**  Robin Hagland
*   Liam Nævdal Howarth