Brodd - Hana 2-2. En frustrerende kamp for Juniorlaget som misbrukte flerne sjanser i kampen og gav Hana 2 gavepakker i form av mål. I tillegg til at vi misbrukte straffespark etter full tid. Altså det siste som skjedde i kampen.

Etter 8-4 tapet mot Madla forige uke var guttene klare for å vise hva som bodde i dem. Det skulle bli enklere sagt enn gjort. Ikke før det var gått 5 minutt av kampen gir vi ballen bokstavelig talt ballen til en Hana spiller som setter denne enkelt i mål. Nok en gang skulle vi faktisk ligge under 2-0 før det var spilt 15 minutter. Denne gangen gir vi Hana ein kjempekontring når en cornervariant mislykkes til de grader. Neste kamp skal vi be dommeren om å starte klokken sin på 15 minutt.

Etter kalddusjen gjorde Hana det vanskelig for Brodd å finne rom å spille i, men vi hadde det meste av spillet resten kampen. Vi klarte etterhvert å sette ett press på Hana og skapte flerne sjanser, men vi manglet tøffheten foran mål når vi gang på gang rullet opp på siden. Vi skulle få den viktige reduseringen like før pause når en Hana spiller handser i eget felt. Kaptein Sondre Thorsen er sikker fra 11 meteren og reduserer dermed til 2-1. I pausen gjør vi om litt på formasjon for å skape litt mer trøkk fremover på banen.

I 2. omgangen fikk vi lagt et vist press på Hana, men vi presterte litt vel mange feilpassninger som skapte mange farlige situasjoner. Samtidig som vi blir veldig statiske og har lite bevegelse rundt ballfører. Vi gav ihvertfall ikke opp og malte på for å få utligningen, denne skulle komme 20 minutt før slutt når Thomas Eike kommer frem på sin høyre side og slår inn foran mål hvor Robin bredsider ballen i mål. Etter målet ble det store sprekker i begge lag, noe som gjorde at seieren kunne endt både hos Brodd og Hana. Brodd hadde forøvrig de største sjansene, spesielt ettersom Stian brukte sin fart på sin venstre side. Dessverre fortsatt rusten etter 2 måneder på sidelinjen grunnet brudd i skulderen. Kjekt å ha Stian tilbake uansett.

Den største sjansen får vi når Stian blir felt i 16 meteren og dommeren blåser straffe. Denne tar Robin, men keeperen varter opp med en solid redning. Dermed en veldig sur poengdeling og mager poengfangst sålangt i år.

K A M P F A K T A
2. serierunde
Brodd - Hana 2-2 (1-2)
Mål: Sondre T og Robin
Assist: Thomas E.
Gule kort: Ingen til Brodd
Dommer: Bra

Brodd: Jonatan Sharoni - Sondre Monslaup (Martin Sørbø fra 75), Liam Nævdal Howarth, Sondre Thorsen (Thomas Monslaup fra 85), Mustafa Sarikurt (Henrik Kindingstad fra 70) - Birk Holm Lahn (Thomas Eike fra 60) - Preben Schjølberg Sivertsen, Simon Richter, Robin Hagland, Daniel Nårstad og Andreas Ellingsen (Stian Nielsen fra 60)

Børs:
*** Robin Hagland
**  Sondre Thorsen
*   Andreas Ellingsen