Brodd - Havørn 4-4. I strålende sommervær på Midjord Stadion og feststemning før kampen Brodd - Havørn med masse folk på tribunen. Bare synd de satt på feil tribune. Uansett var ihvertfall været strålende og temperaturen av det gode slaget. Men skulle vi ha det kjekt? Neida. I det dommeren setter i gang kampen skjer det en kortslutning over oss og vi får hele nilen i hodet. Så vi gjør om litt og kaller det deilig Stavangersk høstvær denne kvelden.

Dette var altså siste seriekamp i 4. div avd 3. Matematikken var enkel, med seier eller uavgjort er Brodd kvalifisert for den toppa 4. divisjon til høstens seriespill. Der de 3 beste fra avdeling 3 og de 4 beste fra avdeling 1 møtes til høstspill og kamp om opprykk. I bortekampen sløste vi virkelig med sjansene og fikk ikke spillet til å stemme. I hjemmekampen mot Havørn var bortelaget langt mer på hogget enn Broddspillerene som lot motstanderen legge ned ball og vende opp feilvendt. I tillegg til at vi ikke helt hang med i vår vante formasjon. Vi spilte ikke som ett lag, men litt mer en og en ute på banen.

Bildet: Kaken fra Malena Nissen ble heftig spist opp av støtteapparatet under kampen

Vi ble litt bedre i 2. omgang, uten at vi klarte å forbedre oss veldig mye. Men vi viser veldig stor moral når vi kommer under 4-2 og allikevell kommer sterkt tilbake med 2 mål på 5 minutter. Noe som gjør at vi gikk forbi Havørn på tabellen og tok en 2. plass i 4. div avd 3. Noe som absolutt er godkjent, selv om vi kanskje ønsker å sette litt større krav til oss selv.

Vi vil mest sannsynlig komme i en meget hard høstpulje med store favoritter i Lura som i utgangspunktet har knust alle lag i 4. div avdeling 1. Så motstandere ser ut til å bli følgende: Lura, Egersund 2, Ålgård, Vardeneset, Havørn og Riska/Hana eller Eiger.

Bildet: Noen av spillerene tok turen rett på Martinique etter kampen for å feire 2. plass i 4. div avd 3 vår.

Hendelsesforløp:

De første 5 minuttene av kampen fikk vi over høytalerene høydepunkter fra Brodd Senior Herrer fra Youtube, dette var klart og tydelig og noen ganger trodde vi at det var dommeren som blåste frispark. Men det var kun noen høydepunkter som ble spilt over Brodds nye anlegg.

Like etterpå tok Havørn ledelsen 1-0, hvordan de gjorde det er glemt. Svakhetstegn skal ikke vises offentlig til motstanderlaget.

1-1 kommer etter 10 minutters spill når Maren Rasmussen tråkler seg litt rundt på venstre siden før ballen ender opp hos Randi som sender av en "prosjektil" som limes nede til høyre for keeper, en "flott" scoring av Randi.

Så scorer Havørn igjen, uvisst hvordan. Så da leder de 2-1.

Så utligner vi til 2-2, når Lena blir felt og Frida lader skuddfoten fra 25 meters hold. Ballen går over keeper og i mål til enorm jubel blant de fremmøtte tilskuerene.

2-2 sto seg til pause.

Etter pause scoret Havørn 3-2 på frispark, litt unødvendig plassert mur dessverre. Så scorer de også 4-2 rundt 10 minutter før slutt. Vi hiver da frem litt folk og spiller med 3 stk bak. Dette skulle gi resultater. I det 86 minutt blåser dommer frispark. Trener Roy Larsen roper nei i frustrasjon, grunnet troen på Havørn fikk ett veldig billig frispark. Det viste seg at vi fikk ett enda billigere frispark istedenfor. Frida fikk her sjansen igjen til å skyte, så hun siktet på tverren, traff undersiden slik at ballen gikk i mål til 3-4. 1 minutt på overtid får vi den viktige utligningen når Maren Rasmussen gir støttepasning til Mari som bare smeller avgårde ett langskudd på 20 meter som fyker opp i motstatt kryss til ellevill jubel blant jentene. 4-4 står seg også ut resten av kampen.

Vi tapte 2-1 på overtid borte mot Havørn, så det var godt å slå litt tilbake på samme måte.

Nå tar damene sommerferie i visshet om at det venter langt tøffere motstand til høsten. Så her må det trenes! Også utenom lagets treninger.

KAMPFAKTA
Brodd - Havørn 4-4 (2-2)
Mål. Frida Skiftestad 2, Randi Carlsen og Mari Skiftestad
Assist: Lena Eidsvik 2 og Maren Rasmussen 2
Gule kort: Fortsatt ingen
Dommer: God kontroll
Tilskuere: Var noen her og der

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen, Frida Skiftestad, Anne Grethe Høie (Lena Eidsvik fra 82), Eivor Knudsen - Maren Ravnås (Kristin Olsen fra 70) - Lena Eidsvik (Siv Årsland Lunde fra 55), Mari Skiftestad, Maren Ravnås (Kristin Olsen fra 70), Randi Carlsen (Solveig Johannessen fra 55) og Maren Rasmussen

Børs:
*** Mari Skiftestad
**  Frida Skiftestad
*   Tone Søndeland