Brodd - Riska/Hana 1-2. Damelaget tapte knepent 2-1 mot serieleder Riska/Hana på Midjord tirsdags kveld. En dårlig 1. omgang og en god 2. omgang var beholdningen for Brodds damer.

Alt lå til rette for en flott høstkveld på Midjord, solen strålte helt til den ble sliten og gikk å la seg rundt kl. 19.30. Det var ihvertfall vindstille, slik at det ikke ble altfor kaldt denne tirsdags kvelden. Kampen åpnet ganske trådt for våres del, vi hang ikke med og lot Riska gjøre som dem ville. De var før oss i alle dueller og la ingenting imellom i duellene. Vi var virkelig på etterskudd her, vi hadde altfor stor respekt for motstanderen, noe som viste seg i aller høyeste grad. Riska/Hana ledet fortjent 2-0 midtveis ut i 1. omgang.

Heldigvis begynte vi gradvis å våkne til liv når det nærmet seg pause, vi plaget dem litt høyere i banen og lot dem ikke få gjøre som dem ville. Selv om vi ikke skapte allverden de første 45 minuttene. Det ble gitt en liten skjennepreken i pausen hvor damene fikk klare linjer å følge i 2. omgang. De måtte våkne mer til og ville mye mer. Resultatene kommer ikke bare av seg selv.

I 2. omgang var vi mye mer på hogget og skapte 2 store sjanser allerede i starten av 2. omgang. Riska hang ikke helt med på det høye presset vi hadde i starten av 2. omgang. Vi løp mer, jobbet mer og tråkket til i duellene samtidig som vi sto høyt i banen. Det var ett helt annet Broddlag som var på banen, det var ihvertfall mye kjekkere for oss som var på sidelinjen å se på.

Det resulterte også i form av scoring når vi får frispark fra ca. 22 meters hold. Therese ekspederer denne i mål med ett godt skudd som Riskas keeper ikke klarer å håndtere. Vi kjører på for å få til utligningen, men vi har ikke marginene på vår side denne gangen. Men vi er veldig nærme, den nærmeste er når Therese nesten går kontroll på ballen inne i 16 meteren, men må avslutte med feil fot. Riskas keeper leser avslutningen og gjør en god redning. 2. omgangen står til meget i karakter, imens 1. omgangen dessverre må stå til stryk +. Vi vinner 2. omgangen 1-0, noe vi kan være fornøyd med. I tillegg sto Malena for meget gode Brownies :)

Nå gjenstår bortekamp mot Vardeneset 18. oktober som også er siste kamp i serien denne sesongen.

KAMPFAKTA
Brodd - Riska/Hana 1-2 (0-2)
Mål: Therese Gabrielsen
Gule kort: Ingen
Dommer: Arild Furu
Tilskuere: 20 + noen hunder og 1 katt

Brodd: Tone Søndeland - Eivor Knudsen, Petra Andersson, Anne Grethe Høie (Katrine Helland fra 72), Randi Carlsen (Karianne Undem fra 71) - Therese Gabrielsen, Kristin Olsen, Maren Ravnås (Malena Nissen fra 46), Kristin Ueland, Siv Årsland Lunde (Trine Gausland fra 67) og Tina Tangen

Børs:
*** Kristin Ueland
**  Petra Andersson
*   Kristin Olsen