Brodd - Vardeneset 3-5. Damelaget spilte en meget solid kamp hjemme mot sterke Vardeneset som ligger på 2. plass på tabellen. Dessverre måtte vi gi tapt foran målene. Vi kunne konkludere med at vi aldri har skapt så mange sjanser og nesten sjanser i løpet av en kamp før og i tillegg så slipper vi inn 5 av 5 skudd. Det er derfor veldig frustrerende å gå av banen med 5-3 tap i bagasjen. Vi har sjanser så store at vi kan spasere ballen i mål, men det er viktig å gjøre en kamp mer spennende enn den burde vært.

I starten av 1. omgang så kjører vi bokstavelig talt over Vardeneset, vi sliter som regel alltid de første 15 minuttene på å komme i gang, men her var vi klare fra start. Dessverre skrur vi av strømmen noen sekunder og Vardeneset utnytter dette grovt med ett kanonskudd på 16 meter som Anne Lo ikke har sjanse til å ta. Vi kommer heldigvis tilbake når Karianne slår ein nydelig stikker ut til Tina på høyre kant som klarer å pirke ballen forbi VBKs keeper og i mål til en fortjent 1-1 scoring etter ca. 20 minutters spill. 

1-1 står seg til pause, men stilling burde nok minst vært 4-1 til Brodd. Dessverre var stillingen kun 1-1.

I starten av 2. omgang ramler det inn sjanse på sjanse, noen store og noen små. Vardeneset vet hvor målet står og går opp til ledelsen 2-1. 10 minutter senere får Therese med seg ballen ute på sin høyre og får lagt inn fint til Randi som er først frempå med HODET som hun bruker for å få ballen i mål til 2-2.  Men når Brodd scorer, så må jo selvfølgelig Vardeneset score like etterpå, mindre ett minutt faktisk.

I det 75. minutt kan vi ha vært vitne til årets mål når Christin får drømmetreff på hel volley ute på 20 meter, ballen blir limt i vinkelen. Keeper til Vardeneset er totalt utspilt. Men når vi scorer, så må jo Vardeneset få lov til å score igjen. Så det gjør de.

2 minutter før slutt legger Vardeneset på til 5-3, noe som kommer i anledning jakten på utligning. Denne gangen gikk det ikke.

Årets sesong har vært veldig frustrerende for damelaget, ettersom 3 av tapene fort kunne vært seirer. Det handler om små marginer som vi må jobbe med på trening. For laget er absolutt godt nok, men kjedelig når vi ikke får bikket marginene over til seier.

Brodd - Vardeneset 3-5 (1-1)
Mål: Tina Tangen, Randi Carlsen og Christin Schumpa
Assist: Karianne Undem og Therese Gabrielsen
Gule kort: Ingen
Dommer: Full kontroll
Tillskuere: 2 når kampen var igang, ca 15 underveis i kampen.

Brodd: Anne Louise Lura - Stine Nordvang (Malena Nissen fra 65), Petra Andersson, Katrine Helland (Stine Nordvang fra 85), Eivor Knudsen (Anne Grethe Høie fra 65) - Tina Tangen, Kristin Ueland (Karianne Undem fra 75), Maren Ravnås (Eivor Knudsen fra 75), Siv Årsland Lunde (Christin Schumpa fra 55) - Helle Solgård (Randi Carlsen fra 55) og Karianne Undem (Therese Gabrielsen fra 55)

Når det gjelder denne børsen så var det veldig vanskelig å skille best fra dårligst :) Så i utgangspunktet burde alle vært med på denne børsen :)

Børs:
*** Petra Andersson
**  Tina Tangen
*   Kristin Ueland